Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ημερομηνία της 2ης Αυτοτελούς Ενότητας του Σεμιναρίου Acupressure, θεραπευτικής Μάλαξης και Αρωματοθεραπείας που θα διεξαχθεί στις 26-27/01/2019.

Σε αυτή την Αυτοτελή Ενότητα θα αναλύσουμε το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την:

Οσφυαλγία,

Ισχιαλγία, τον

Πόνο Ισχίου,

Πόνους στα γόνατα,

Διάστρεμμα – Πόνος Ποδοκνημικής άρθρωσης,

Δυσμηνόρροια.

Επίσης θα γίνει και μια ειδική παρουσίαση που μας έχουν ζητήσει πολλοί ενδιαφερόμενοι και συμμετέχοντες στα σεμινάρια, που αφορά μια ειδική μέθοδο που έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα:

Ειδική Acupressure μάλαξη με αιθέρια έλαια και τα σημεία δακτυλοπίεσης για λεμφική παροχέτευση, βελτίωση κυκλοφορίας κάτω άκρων και για χαλάρωση σε όλο το σώμα με ενεργοποίηση του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ!

Τα Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σειράς των σεμιναρίων που εισηγούμαστε είναι:

Η Αυτοτέλεια των Ενοτήτων. Έχουμε πολλές ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους, κατά πόσον μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο αν για κάποιο λόγο αδυνατούσαν να παρακολουθήσουν την 1η Ενότητα;

Η απάντηση είναι θετική!

Ναι μπορούν, καθώς τα σεμινάρια είναι αυτοτελή και οι βασικές γνώσεις θα διδάσκονται σε κάθε σεμινάριο, με τρόπο ώστε να προωθούν την διδασκαλία της εκάστοτε θεματολογίας.

Για παράδειγμα στην 1η Ενότητα αναλύσαμε τους μεσημβρινούς και τα σημεία που αφορούν το Αυχενικό σύνδρομο και τα άνω άκρα. Στην 2η θα αναφερθούμε στους μεσημβρινούς και τα σημεία Acupressure, την θεραπευτική μάλαξη και τα Αιθέρια Έλαια, που σχετίζονται με την οσφυαλγία, ισχιαλγία, πόνους. Επίσης στη δυσμηνόρροια, ειδική λεμφική παροχέτευση και καταστάσεις που αφορούν τα κάτω άκρα. Αυτό δίνει μια ιδιαίτερη ευελιξία στη διδασκαλία και στην παρακολούθηση.

Καθένας έχει έτσι τη δυνατότητα να ξεκινήσει από την ενότητα που τον διευκολύνει. Στη συνέχεια όταν θα ξαναγίνει στο επόμενο ακαδημαϊκό έτος ο νέος κύκλος των σεμιναρίων, μπορεί να παρακολουθήσει τις ενότητες που του λείπουν. Με αυτό τον τρόπο θα να μπορέσει να αποκτήσει το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης των 64 Εκπαιδευτικών ωρών.

Επιστημονική γνώση και κατάρτιση:

Η επιστημονική γνώση και κατάρτιση που δίνεται με σαφήνεια και συνοδεύεται από πρακτικές γνώσεις όσον αφορά το θεωρητικό υπόβαθρο και την ανάλυση των μεθόδων και τεχνικών. Έτσι θα αναλυθούν οι παθολογίες της οσφυαλγίας, ισχιαλγίας, πόνων στα γόνατα. Όπως επίσης και η δυσμηνόρροια, λεμφικές δυσλειτουργίες που προκαλούν τη συσσώρευση τοξινών στον οργανισμό. Επίσης τα σημεία και οι τεχνικές των μεθόδων Acupressure, θεραπευτικής Μάλαξης και Αρωματοθεραπείας, που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση τους.

Η έμφαση στην Πρακτική εξάσκηση καθώς αποτελεί σημαντικό τμήμα της διδασκαλίας. Όσο καλά και να γνωρίζει κάποιος τη θεωρία, η εξάσκηση και μάλιστα παρουσία των δασκάλων, είναι που κάνει τη διαφορά στην καθ’ ημέρα πράξη!

Για περισσότερες Πληροφορίες για το συνδυασμό των τεχνικών που διδάσκονται στο σεμινάριο, πατήστε ΕΔΩ!

Επίσης σημαντικό στοιχείο του σεμιναρίου είναι οι Αναλυτικές και πλήρεις σημειώσεις που δίνονται σε ηλεκτρονική μορφή με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας. Οι σημειώσεις καλύπτουν την ύλη της κάθε ενότητας για την οσφυαλγία, ισχιαλγία, δυσμηνόρροια, λεμφική κυκλοφορία και στάση και όλα τα στοιχεία του σεμιναρίου για την αντιμετώπιση τους. Επιπλέον θα είναι ηλεκτρονικές ώστε να μπορείτε να τις έχετε μαζί σας ή και να τις εκτυπώσετε για να τις συμβουλευτείτε σε κάθε περίπτωση. Αυτό που όλοι μας οι μαθητές αναφέρουν είναι το πόσο τους είναι χρήσιμες και τους καλύπτουν οι σημειώσεις. Αυτές άλλωστε είναι που πραγματικά σε ένα σεμινάριο κάνουν πολλές φορές τη διαφορά! Φυσικά οι σημειώσεις είναι για αυστηρά προσωπική χρήση και καλύπτονται από τους νόμους και τις διατάξεις που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα.

Σύγχρονες διδακτικές μέθοδοι

Σε κάθε Ενότητα του σεμιναρίου εφαρμόζονται οι πλέον Σύγχρονες διδακτικές μέθοδοι και η τήρηση των χρόνων διδασκαλίας. Αυτό που πάντα ήθελα στα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει αλλά και σε πολλά συνέδρια Πανελλήνια και Διεθνή, είναι η τήρηση του χρόνου από τους ομιλητές. Και βέβαια η κάλυψη της θεματολογίας που αναφέρεται στο πρόγραμμα χωρίς κενά και υποσημειώσεις. Αυτό που με κούραζε πολλές φορές ήταν οι ατελείωτες θεωρητικές διδασκαλίες, που κρατούσαν για ώρες. Εκείνο που έχουμε κατά κοινή ομολογία πετύχει με την κ. Παπακωνσταντίνου σε αυτό το σεμινάριο είναι να εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους διδακτικής. Τόσο ως προς τον βέλτιστο χρόνο διδασκαλίας όσο και σε σχέση με τη δυνατότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου να κατανοεί την παρεχόμενη γνώση.

Και αυτό γίνεται τηρώντας με ακρίβεια στους χρόνους διδασκαλίας και διαλειμμάτων και ταυτόχρονα με μεθόδους εισαγωγής της πρακτικής άσκησης και στην διάρκεια της θεωρίας ώστε να ενεργοποιούμε τις κιναισθητικές δυνατότητες, με απλά λόγια να αφυπνίζουμε τον εγκέφαλο για να κατανοεί καλύτερα την θεωρία που μόλις έχει ακούσει.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι σε κάθε διάλειμμα παρέχονται καφές, ροφήματα, και εδέσματα, στο μεσημεριανό διάλειμμα έχουμε επίσης προβλέψει για την παροχή ελαφρού, υγιεινού και παράλληλα χορταστικού γεύματος, τα οποία περιλαμβάνονται στην τιμή του σεμιναρίου!

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ!

Από τα πιο σημαντικά στοιχεία και πρωτότυπα στοιχεία αυτού του σεμιναρίου είναι ο συνδυασμός των μεθόδων του Acupressure, θεραπευτικής μάλαξης και Αρωματοθεραπείας, που είναι κάτι Πρωτοποριακό, τόσο σε Ελληνικό όσο και σε Διεθνές επίπεδο. Πράγματι η κάθε μέθοδος έχει αναλυθεί και διδαχθεί τμηματικά, αλλά ο συνδυασμός τους είναι εκείνος που μπορεί να κάνει τη διαφορά ειδικά όταν αντιμετωπίζονται χρόνιες και δύσκολες καταστάσεις.

Αυτό κάνει το σεμινάριο πραγματικά ξεχωριστό και απαραίτητο, για Ιατρούς, Φυσικοθεραπευτές, Ειδικούς στη Μάλαξη, Ρεφλεξολόγους, Γυμναστές, Επαγγελματίες Θεραπευτές, που μπορούν να διδαχθούν έναν συνδυασμό μεθόδων που θα αναβαθμίσει τις γνώσεις, τις τεχνικές και τα θεραπευτικά τους αποτελέσματα.

 • Επίσης είναι ιδανικό και για άτομα που αναζητούν τρόπους για να ανακουφιστούν οι ίδιοι από μια χρόνια κατάσταση.

Για περισσότερες Πληροφορίες για το συνδυασμό των τεχνικών που διδάσκονται στο σεμινάριο, πατήστε ΕΔΩ!

Κατά την πορεία της επαγγελματικής διαδρομής μου, καθώς η θεραπευτική είναι ένα μονοπάτι συνεχούς και δια βίου μάθησης, αυτό που πάντα αναζητούσα ήταν το εξής. Τα σεμινάρια που παρακολουθώ να έχουν να μου δώσουν τρία στοιχεία:

 1. Αποτελεσματικές Μεθόδους και Τεχνικές που να λειτουργούν άμεσα,
 2. Επιστημονική γνώση και πρακτική εξάσκηση, ώστε την επόμενη του σεμιναρίου να μπορώ να βάλω τις γνώσεις μου σε εφαρμογή.
 3. Ασφάλεια στις τεχνικές και για τον θεραπευτή και πολύ περισσότερο για τον θεραπευόμενο.

Κι αυτό γιατί ο χρόνος αλλά και να μην ξεγελιόμαστε και τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει κάποιος είναι συγκεκριμένα και χρειάζεται να πιάνουν τόπο,

Με την κ. Παπακωνσταντίνου όταν αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αυτά ήταν τα στοιχεία που αναλύσαμε και εφαρμόσαμε ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του σεμιναρίου και της κάθε ενότητας. Έτσι:

 • Ο συνδυασμός των μεθόδων που δίνονται έχουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα που σε πολλές μελέτες φτάνει πάνω από 87-90% για την οσφυαλγία, την ισχιαλγία, τον πόνο στα γόνατα και τις άλλες καταστάσεις που αναλύονται. Όσον αφορά την μέθοδο της λεμφικής παροχέτευσης και χαλάρωσης, είναι τόσο αποτελεσματική όπου στα πρώτα 10 λεπτά οι θεραπευόμενοι χαλαρώνουν σε βαθμό που μπορεί ακόμα και να κοιμηθούν!

 • Η διδασκαλία δίνεται με σαφήνεια και μεθοδικότητα καθώς γίνεται με τρόπο που συνδυάζει την επιστημονική και θεωρητική γνώση με πρακτική εξάσκηση. Έτσι πραγματικά οι συμμετέχοντες, από την ολοκλήρωση ακόμα και της πρώτης μέρας της κάθε Ενότητας του Σεμιναρίου, έχουν τη δυνατότητα να βάλουν σε πράξη όσα έχουν διδαχθεί.

 • Και τέλος ότι ο συνδυασμός των μεθόδων εκτός της αποτελεσματικότητας εμπεριέχει και την ασφάλεια. Βασίζεται στο Ιπποκρατικό ρητό ««Να Ωφελούν ή να μη βλάπτουν.»

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ!

Όσον αφορά το κόστος των Σεμιναρίων μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά μας!

Μέσω προεγγραφών με Προκαταβολή και από τις προσφορές μας για τελειόφοιτους φοιτητές – αποφοίτους σχολών επαγγελμάτων υγείας (ισχύει έως και ένα έτος μετά την αποφοίτηση)

* Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα παρεχόμενα σε κάθε διάλειμμα καφές, ροφήματα, και εδέσματα. Στα μεσημεριανά διαλείμματα έχουμε προβλέψει για την παροχή ελαφρού, υγιεινού και παράλληλα χορταστικού γεύματος.

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται επίσης σαν Προσφορά και η δωρεάν συμμετοχή στην ημερίδα πρακτικής εξάσκησης και απάντησης ερωτήσεων. Προαπαιτούμενο η ολοκλήρωση της συμμετοχής και στις τέσσερις ενότητες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ!

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι είναι πολύ σημαντικό να εγγραφείτε στην σελίδα των σεμιναρίων μας Πατώντας ΕΔΩ, και στη σελίδα μας στο Facebook, για να λαμβάνετε υλικό που αφορά αποκλειστικά τα μέλη μας και που αφορούν το Acupressure, την Θεραπευτική Μάλαξη και την Αρωματοθεραπεία, αλλά και ενημέρωση για τα άλλα σεμινάρια και εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε.

Με αφορμή την έναρξη του Νέου έτους θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι δηλώνοντας ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σας στα σεμινάρια, σας παρέχουμε: την δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, τα άρθρα και τα νέα στοιχεία που έχουμε ετοιμάσει. Αυτά αφορούν το Acupressure, την θεραπευτική Μάλαξη και την Αρωματοθεραπεία, μέσω του Newsletter μας. Θα πληροφορείστε Άμεσα για ενδιαφέρουσες έρευνες, τις νεότερες εξελίξεις και για πλήθος άλλων σημαντικών πληροφοριών!

 

Για τη συμμετοχή σας στο Newsletter μας πατήστε ΕΔΩ!

Σημαντική Δήλωση:

Για να εφαρμοστεί

 • Acupressure
 • Θεραπευτική Μάλαξη
 • Αρωματοθεραπεία

σε ασθενείς αλλά και οποιαδήποτε θεραπευτική τεχνική, είναι απαραίτητο να υπάρχει :

 • σαφής Ιατρική διάγνωση

 • εντολή ή σύσταση και συγκατάθεση του θεράποντος Ιατρού για την εφαρμογή της συντηρητικής αντιμετώπισης.

Τα ανωτέρω είναι απαραίτητα για να είναι ο θεραπευτής καλυμμένος και σύννομος με την Ελληνική νομοθεσία .

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να δοθεί  ένας συνδυασμός τεχνικών που να λειτουργούν συνεργικά με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα μεταξύ τους. Και ταυτόχρονα σε αρμονία με την κύρια τεχνική που ο κάθε πιστοποιημένος θεραπευτής χρησιμοποιεί, για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων καταστάσεων.

Με τη ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από τους καθηγητές. Απαραίτητη προϋπόθεση να παρακολουθήσουν και τις τέσσερις ενότητες. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ!

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να τονίσω και κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για το σεμινάριο που σας παρουσιάζουμε. Με το σύνολο των μεθόδων που θα διδαχθούν, θα έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε περιπτώσεις Οσφυαλγίας, Ισχιαλγίας, Πόνου στα γόνατα. Επίσης διαστρέμματα ποδοκνημικής, δυσμηνόρροια. Ακόμη να βοηθήσετε τη λεμφική παροχέτευση, βελτίωση κυκλοφορίας κάτω άκρων και χαλάρωση όλου του σώματος. Και αυτά με εξαιρετική αποτελεσματικότητα, ασφάλεια, αλλά το Κυριότερο:

Να έχετε τη θεραπεία Κυριολεκτικά στα χέρια σας και να τα αντιμετωπίζετε ΠΑΝΤΟΥ!

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και σας περιμένουμε με χαρά στην 2η Αυτοτελή Ενότητα του σεμιναρίου Acupressure, θεραπευτικής Μάλαξης και Αρωματοθεραπείας.

Θα είναι εποικοδομητική, ωφέλιμη και κυριολεκτικά συναρπαστική!

Με Εκτίμηση, Σεβασμό και Αγάπη,

Οι Διδάσκοντες,

Θεόδωρος Γκατζούνης, Αικατερίνη Παπακωνσταντίνου

Διοργάνωση από ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ σε συνεργασία την GREEK CONCEPT

Τόπος Διεξαγωγής Σεμιναρίου Χαϊδαρίου 4 Αμπελόκηποι – Πάροδος Αιτωλίας

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ!