Αναλυτικό Πρόγραμμα και πληροφορίες, για το Σεμινάριο Acupressure, Διαδερμικού Ηλεκτροβελονισμού, Θεραπευτικής Acupressure Μάλαξης και GuaSha στο Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Γκατζούνης Θεόδωρος, Φυσίατρος που διδάσκει το Σεμινάριο Acupressure - Ηλεκτροβελονισμού, Θεραπευτικής Acupressure Μάλαξης και GuaSha

Αγαπημένοι μας φίλες και φίλοι, σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα και αναλυτικές πληροφορίες για το νέο μας σεμινάριο Acupressure, ηλεκτροβελονισμού, θεραπευτικής Acupressure μάλαξης και  GuaSha!

Το σεμινάριο διεξάγετε σε Ολιγομελή τμήματα και

η 1η Αυτοτελής Ενότητα θα γίνει στις 27-28/01/2024,

στην Αθήνα, Περιοχή Αμπελοκήπων,

Ώρες: 14:00-21:00.

 • Το σεμινάριο χωρίζεται σε 4 αυτοτελείς διήμερες ενότητες διάρκειας 14 ωρών η κάθε μια
 • και έχει συνολική διάρκεια 72 διδακτικές ώρες (συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν διημερίδας πρακτικής και εξετάσεων και του διαδικτυακού υλικού)
 • Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνεται μια ενότητα ανά δύο μήνες.

Η Ύλη της 1ης Αυτοτελούς ενότητας, στις  27-28/01/2024:  Αυχένας – Άνω άκρο.

Acupressure για αντιμετώπιση Αυχενικού συνδρόμου, τενοντίτιδες ώμου, αγκώνα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνοι άκρας χειρός.

Επίσης θα διδαχθούν τεχνικές Gua Sha – για χαλάρωση μυών αυχένα – τραπεζοειδούς – βραχίονα – αντιβραχίου.

Διαδερμικός ηλεκτροβελονισμός με ειδικά μηχανήματα για αναλγησία – αντιμετώπιση πόνου – φλεγμονής – τενοντίτιδας.

 

2η Αυτοτελής Ενότητα: 30-31/03/2024: Οσφυϊκή περιοχή – Κάτω άκρο: Ειδική Acupressure μάλαξη με αιθέρια έλαια και τα σημεία δακτυλοπίεσης για λεμφική παροχέτευση, βελτίωση κυκλοφορίας κάτω άκρων.

Διαδερμικός ηλεκτροβελονισμός με ειδικά μηχανήματα για αναλγησία – αντιμετώπιση πόνου – φλεγμονής – τενοντίτιδας.

 

3η Αυτοτελής Ενότητα: 18-19/05/2024: Παθήσεις κεφαλής – λαιμού, πόνος προσώπου. Τεχνικές Gua Sha – για ηρεμία, ανάπλαση – αντιγήρανση -αντιμετώπιση ρυτίδων και σύσφιξη δέρματος προσώπου.

 

4η Αυτοτελής Ενότητα:  15-16/06/2024: Χρόνιοι πόνοι Κορμού – Πλάτης, Trigger Points Πλάτης, Ψυχοσωματικές παθήσεις

 

5ο Ημερίδα Δωρεάν πρακτικής άσκησης και εξετάσεων στην ύλη του σεμιναρίου: 6-7-Ιουλίου 2024

 

Θα έχετε την ευκαιρία να ωφεληθείτε τόσο ατομικά όσο και επαγγελματικά από τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο, όπως αναφέρουν και όλοι όσοι μας εμπιστεύτηκαν!

Στο παρόν σεμινάριο γίνεται μια πρωτοποριακή προσέγγιση και σύνθεση των μεθόδων, του Acupressure, Ηλεκτροβελονισμού, Θεραπευτικής Acupressure Μάλαξης και GuaSha.

Αυτό που χρειάζεται ένας ενήλικας με καθημερινές υποχρεώσεις είναι, όχι πολύωρες μελέτες μετά τα σεμινάρια, αλλά να μάθει να εφαρμόζει τις διδασκαλίες με την προσοχή και ενεργό συμμετοχή του στο μάθημα.

Μέσω της εικοσιπενταετούς εμπειρίας του διδάσκοντα και με την εφαρμογή όλων των σύγχρονων μεθόδων διδασκαλίας για ενήλικες που έχουν περιορισμένο χρόνο, τα σεμινάρια είναι δομημένα ώστε στην διάρκεια του μαθήματος, μέσω της θεωρίας και πρακτικής, να διδαχθούν οι συμμετέχοντες όλα όσα χρειάζονται για να μπορέσουν να εφαρμόσουν τις διδασκαλίες άμεσα από την πρώτη κιόλας ημέρα!

Το σεμινάριο θα γίνεται με την μορφή ιδιαιτέρων μαθημάτων σε ολιγομελείς ομάδες, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα καλύτερης αφομοίωσης της ύλης, πρακτική εξάσκηση με την άμεση επίβλεψη και καθοδήγηση του διδάσκοντος καθηγητή και επίλυση όλων των αποριών σας.

Με την συμμετοχή σας θα αποκτήσετε μια αποτελεσματική, ασφαλή και ολιστική μέθοδο για την αντιμετώπιση τόσο σωματικών όσο και ψυχικών – συναισθηματικών καταστάσεων. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα θα τα διαπιστώσετε άμεσα από την πρώτη κιόλας ημέρα!

 • Το σεμινάριο χωρίζεται σε 4 αυτοτελείς ενότητες διάρκειας 14 ωρών η κάθε μια.
 • Σε κάθε ενότητα θα παρέχονται για ασύγχρονη μελέτη και πρόσθετα μαγνητοσκοπημένα βίντεο, διάρκειας 4 διδακτικών ωρών.
 • Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνεται μια ενότητα ανά δύο μήνες,
 • στην Αθήνα, Περιοχή Αμπελοκήπων,
 • Ώρες: 14:00-21:00.

Νέα Υπηρεσία: Υπάρχει η δυνατότητα Διαδικτυακής Παρακολούθησης μέρους της ύλης του σεμιναρίου.

Κόστος για το Σεμινάριο Acupressure – Διαδερμικού Ηλεκτροβελονισμού, θεραπευτικής Acupressure μάλαξης και  GuaSha:

Όσον αφορά το κόστος των Σεμιναρίων μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτωτικές προσφορές προεγγραφών!

 

Τιμή προσφορά για προεγγραφές: 249€, για κάθε ενότητα μέχρι τις 20/12/2023. Μετά το πέρας των προεγγραφών: 349€

Οι εκπτωτικές προσφορές προεγγραφών ισχύουν και για όλους τους μαθητές άλλων σεμιναρίων μας, φοιτητές και ανέργους. Ισχύουν επίσης και σε ομαδικές εγγραφές (άνω των δύο ατόμων).

* Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι αναλυτικές ψηφιακές σημειώσεις που αποστέλλονται μετά το πέρας κάθε ενότητας.

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται επίσης και η συμμετοχή στην διημερίδα ανασκόπησης της ύλης, επίλυσης των αποριών και εξετάσεων. Σε κάθε ενότητα θα δίνεται βεβαίωση συμμετοχής.

Προαπαιτούμενο για την απόκτηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης είναι η ολοκλήρωση της συμμετοχής και στις πέντε Αυτοτελείς ενότητες.

Διαδικασία εγγραφής στο σεμινάριο Acupressure – Διαδερμικού Ηλεκτροβελονισμού, θεραπευτικής Acupressure μάλαξης και  GuaSha:

Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας αποσταλούν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για το σεμινάριο και οι ειδικές προσφορές που ισχύουν για τις προεγγραφές.

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 211-1832-736 ή στο mail: tgseminars@gmail.com για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο Acupressure- Διαδερμικού Ηλεκτροβελονισμού, θεραπευτικής Acupressure μάλαξης και  GuaSha και να σας απαντήσουμε σε όποια ερώτηση έχετε.

(Η φόρμα χρειάζεται να συμπληρωθεί για την κράτηση της θέσης σας στο σεμινάριο. Με αυτή τη διαδικασία ολοκληρώνετε την εγγραφή σας και είμαστε σε συμφωνία με τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!)

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει το Ιατρείο ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.”

Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

  Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

   

  Αναλυτικές πληροφορίες, ημερομηνίες διεξαγωγής των αυτοτελών ενοτήτων και η ύλη για το σεμινάριο Acupressure, Διαδερμικού Ηλεκτροβελονισμού, Θεραπευτικής Acupressure Μάλαξης και GuaSha στο Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

   Διεξαγωγή σε Ολιγομελές τμήμα –  Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής ή με τηλέφωνο στο 211-1832-736

   

  Αυτοτελής Ενότητα: 27-28/01/2024

  Αυχένας – Άνω άκρο.

  Σημείο στο χέρι που θα διδαχθεί για την αντιμετώπιση του πόνου στο Σεμινάριο Acupressure , Ηλεκτροβελονισμού, θεραπευτικής Acupressure Μάλαξης και GuaSha

  Θα αναλυθούν τα εξής:

  • Αυχενικό Σύνδρομο,
  • Παθήσεις του ώμου Τενοντίτιδες, δυσκαμψία του ώμου – Περιαρθρίτιδα,
  • Παθήσεις – Αγκώνα Επικονδυλίτιδες – πόνος στην περιοχή,
  • Παθήσεις Καρπού – άκρας χειρόςΣύνδρομο καρπιαίου σωλήνα,
  • πόνοι και παθήσεις δακτύλων.
  • Στην σεμινάριο θα διδαχθεί και ειδική τεχνική συνδυασμού Gua Sha – Acupressure – Διαδερμικού Ηλεκτροβελονισμού, θεραπευτική Μάλαξη,  για αντιμετώπιση Χρόνιου πόνου του αυχένα- αντιμετώπιση Trigger points τραπεζοειδών.

  Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα στο τέλος της σελίδας ή να  μας καλέσετε στο 211-1832-736 ή στο mail: tgseminars@gmail.com 

  2η Αυτοτελής Ενότητα: 30-31/03/2024

  Οσφυϊκή περιοχή – Κάτω άκρο: Ειδική Acupressure μάλαξη με αιθέρια έλαια και τα σημεία δακτυλοπίεσης για λεμφική παροχέτευση, βελτίωση κυκλοφορίας κάτω άκρων.

  Σημεία στο πόδι που θα διδαχθούν για την αντιμετώπιση του πόνου στο Σεμινάριο Acupressure , Ηλεκτροβελονισμού, Θεραπευτικής Acupressure Μάλαξης και GuaSha

  Θα αναλυθούν τα εξής:

  • Οσφυαλγία
  • Ισχιαλγία
  • Πόνοι – Παθήσεις στα γόνατα
  • Παθήσεις ποδοκνημικής – Πόνοι – Διαστρέμματα
  • Παθήσεις άκρου ποδός – Πόνος – Αρθρίτιδες
  • Δυσμηνόρροια

   

   

  Acupressure στον Μεσημβρινό του Σπλήνα, Σημείο- ΣΠ 6 - Σημείο στο εσωτερικό του ποδιού, πάνω από το έσω σφυρό, που θα διδαχθεί για την αντιμετώπιση του πόνου στο Σεμινάριο Acupressure , Ηλεκτροβελονισμού, Θεραπευτικής Acupressure Μάλαξης και GuaSha

   

   

  • Ειδική Acupressure μάλαξη με αιθέρια έλαια και τα σημεία δακτυλοπίεσης για λεμφική παροχέτευση, βελτίωση κυκλοφορίας κάτω άκρων και για χαλάρωση σε όλο το σώμαμε ενεργοποίηση του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος.
  • Acupressure και Διαδερμικός Ηλεκτροβελονισμός για παθήσεις μέσης – κάτω άκρων.

   

   

   

   

  3η Αυτοτελής Ενότητα: 18-19/05/2024

  Παθήσεις κεφαλής – λαιμού, πόνος προσώπου. Τεχνικές Gua Sha – για ηρεμία, ανάπλαση – αντιγήρανση -αντιμετώπιση ρυτίδων και σύσφιξη δέρματος προσώπου.

  Σεμινάριο Acupressure: σημείο "Κυβερνητικό Αγγείο -ΚΑ- 20"Θα αναλυθούν τα εξής:

   

  • Χρόνια Κεφαλαλγία
  • Ημικρανίες
  • Ιγμορίτιδα
  • Ίλιγγος
  • Εμβοές
  • Βελτίωση Μνήμης αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών
  • Acupressure – Διαδερμικός Ηλεκτροβελονισμός για πονοκεφάλους – Ημικρανίες.

   

   

  Μέθοδος Gua Sha Προσώπου, από τον Ιατρό Γκατζούνης Θεόδωρος

   

   

   

  Gua Sha – Acupressure Μάλαξη, για ηρεμία, ανάπλαση- αντιγήρανση -αντιμετώπιση ρυτίδων και σύσφιξη δέρματος προσώπου, λαιμού και πόνο προσώπου.

   

   

   

   

   

  4η Αυτοτελής Ενότητα:  15-16/06/2024

  Χρόνιοι πόνοι Κορμού – Πλάτης, Trigger Points Πλάτης, Ψυχοσωματικές παθήσεις

  Στο σεμινάριο θα διδαχθεί και μια ειδική τεχνική συνδυασμού Gua Sha – Acupressure, Διαδερμικού Ηλεκτροβελονισμού , θεραπευτικής Acupressure Μάλαξη, για αντιμετώπιση Χρόνιου πόνου κορμού – πλάτης.

  Σεμινάριο Acupressure: Τεχνικές GuaSha για χρόνιους πόνους πλάτηςΘα αναλυθούν επίσης τα εξής:

  • Ινομυαλγία
  • Σύνδρομο χρόνια κόπωσης
  • Πόνοι στην πλάτη
  • Αγχώδεις διαταραχές –Στρες και άγχος
  • Μελαγχολία – Καταθλιπτικές διαταραχές
  • Acupressure και Ηλεκτροβελονισμός για πόνους πλάτης – Ινομυαλγία
  • Παθήσεις γαστρεντερικού – Νευρολογικά Σύνδρομα – Αϋπνία – Αλλεργίες
  • Στομαχικές διαταραχές
  • Γαστρεντερικές διαταραχές – Δυσκοιλιότητα – Ναυτία Ταξιδιού –Διαταραχές μνήμης – συγκέντρωσης
  • Αλλεργίες – Ρινίτιδα – Άσθμα
  • Αϋπνία

   

  • Ειδικά σημεία Acupressure και Διαδερμικού Ηλεκτροβελονισμού.

  5ο Ημερίδα Δωρεάν πρακτικής άσκησης και εξετάσεων στην ύλη του σεμιναρίου: 6-7-Ιουλίου 2024

  Η ημερίδα προσφέρεται δωρεάν σε όσους ολοκληρώσουν τη συμμετοχή και στις τέσσερις ενότητες.

   

  Κόστος για το Σεμινάριο Acupressure – Διαδερμικού Ηλεκτροβελονισμού, θεραπευτικής Acupressure μάλαξης και  GuaSha:

  Όσον αφορά το κόστος των Σεμιναρίων μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτωτικές προσφορές προεγγραφών!

   

  Τιμή προσφορά για προεγγραφές: 249€, για κάθε ενότητα μέχρι τις 20/12/2024. Μετά το πέρας των προεγγραφών: 349€

  Οι εκπτωτικές προσφορές προεγγραφών ισχύουν και για όλους τους μαθητές άλλων σεμιναρίων μας, φοιτητές και ανέργους. Ισχύουν επίσης και σε ομαδικές εγγραφές (άνω των δύο ατόμων).

  * Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και οι αναλυτικές ψηφιακές σημειώσεις που αποστέλλονται μετά το πέρας κάθε ενότητας.

  *Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται επίσης και η συμμετοχή στην ημερίδα ανασκόπησης της ύλης, επίλυσης των αποριών και εξετάσεων. Σε κάθε ενότητα θα δίνεται βεβαίωση συμμετοχής.

  Προαπαιτούμενο για την απόκτηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης είναι η ολοκλήρωση της συμμετοχής και στις πέντε Αυτοτελείς ενότητες.

  Διαδικασία εγγραφής στο σεμινάριο Acupressure – Διαδερμικού Ηλεκτροβελονισμού, θεραπευτικής Acupressure μάλαξης και  GuaSha:

  Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας αποσταλούν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για το σεμινάριο και οι ειδικές προσφορές που ισχύουν για τις προεγγραφές.

  Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 211-1832-736 ή στο mail: tgseminars@gmail.com για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο Acupressure- Διαδερμικού Ηλεκτροβελονισμού, θεραπευτικής Acupressure μάλαξης και  GuaSha και να σας απαντήσουμε σε όποια ερώτηση έχετε.

  (Η φόρμα χρειάζεται να συμπληρωθεί για την κράτηση της θέσης σας στο σεμινάριο. Με αυτή τη διαδικασία ολοκληρώνετε την εγγραφή σας και είμαστε σε συμφωνία με τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!)

  “Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει το Ιατρείο ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.”

  Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
  Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

   Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο   ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

    

   Σκοπός μας κατά την διδασκαλία είναι να μεταδίδονται οι μέθοδοι και οι τεχνικές με απλότητα, αμεσότητα και πληρότητα τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

   Με τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας στα σεμινάρια οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να τα εφαρμόζουν, Πάντα και Παντού, από την πρώτη κιόλα ημέρα!

   Αυτό είναι κάτι που διαπιστώνουν και επιβεβαιώνουν όλες/οι, οι εκπαιδευόμενοι στο σεμινάριο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε πατώντας στο σύνδεσμο ΕΔΩ για τις κριτικές από διδασκόμενους!