Σεμινάριο Acupressure, Θεραπευτικής Μάλαξης και Αρωματοθεραπείας - Εικόνα

ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗΣ / Σεμινάριο Acupressure Θεραπευτικής Μάλαξης και Αρωματοθεραπείας

Αγαπημένοι μας φίλες και φίλοι, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είστε εδώ! Είμαστε σίγουροι ότι πραγματικά θα έχετε την ευκαιρία να ωφεληθείτε σε πολλά επίπεδα από τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο, όπως αναφέρουν και όλοι όσοι μας εμπιστεύτηκαν!

Στο παρόν σεμινάριο γίνεται μια πρωτοποριακή προσέγγιση και σύνθεση των μεθόδων, του Acupressure, Θεραπευτικής Μάλαξης και Αρωματοθεραπείας.

Με την συμμετοχή σας θα αποκτήσετε μια μέθοδο αποτελεσματική και ολιστική για την αντιμετώπιση τόσο σωματικών όσο και ψυχικών – συναισθηματικών καταστάσεων. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα θα τα διαπιστώσετε ήδη κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου!

Περισσότερα για την δομή και ύλη του σεμιναρίου και κάθε Αυτοτελούς Ενότητας μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ!

Σκοπός μας σαν διδάσκοντες είναι να μεταδίδονται οι μέθοδοι και οι τεχνικές με απλότητα, αμεσότητα και πληρότητα τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Με αυτό τον τρόπο οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να τα εφαρμόζουν, Πάντα και Παντού, από την πρώτη κιόλα ημέρα!

Αυτό είναι κάτι που διαπιστώνουν και επιβεβαιώνουν όλες/οι, οι εκπαιδευόμενοι στο σεμινάριο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε πατώντας στο σύνδεσμο ΕΔΩ για τις κριτικές από διδασκόμενους!

Κόστος Σεμιναρίου:

Όσον αφορά το κόστος των Σεμιναρίων μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτωτικές προσφορές προεγγραφών!

Με προεγγραφή 170€ + ΦΠΑ, μετά το πέρας των προεγγραφών: 220€ + ΦΠΑ
Προκαταβολή για προεγγραφή: 70€

Προσφορά για τελειόφοιτους φοιτητές – αποφοίτους φοιτητές και αποφοίτους σχολών επαγγελμάτων υγείας (ισχύει έως και ένα έτος μετά την αποφοίτηση):

150€ για κάθε ενότητα + ΦΠΑ με προεγγραφή, μετά το πέρας των προεγγραφών: 200€ + ΦΠΑ.
Προκαταβολή για προεγγραφή: 50€

Λογαριασμός στην ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK,

ΙΒΑΝ GR5602601020000120200873150,

Δικαιούχος: ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Αιτιολογία: Το ονοματεπώνυμό σας στα Λατινικά και ο κωδικός κάθε Ενότητας

(Πχ. Markos Terzopoulos, 3h Enothta).

 

* Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα παρεχόμενα σε κάθε διάλειμμα καφές, ροφήματα, και εδέσματα. Στα μεσημεριανά διαλείμματα η παροχή ελαφρού, υγιεινού και παράλληλα χορταστικού γεύματος. Επίσης και οι αναλυτικές ψηφιακές σημειώσεις που αποστέλλονται μετά το πέρας κάθε ενότητας.

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται επίσης σαν και η ειδική τιμή για τη συμμετοχή στην ημερίδα πρακτικής εξάσκησης και εξετάσεων. Προαπαιτούμενο η ολοκλήρωση της συμμετοχής και στις τέσσερις Αυτοτελείς ενότητες.

Διαδικασία εγγραφής:

Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας αποσταλούν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για το σεμινάριο και οι ειδικές προσφορές που ισχύουν για τις προεγγραφές.

Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 6972388252 για να δηλώσετε συμμετοχή και να σας απαντήσουμε σε όποια ερώτηση έχετε.

(Η φόρμα χρειάζεται να συμπληρωθεί για την κράτηση της θέσης σας στο σεμινάριο. Με αυτή τη διαδικασία ολοκληρώνετε την εγγραφή σας και είμαστε σε συμφωνία με τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!)

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει το Ιατρείο ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.”

Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ