ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗΣ / Σεμινάριο Acupressure Θεραπευτικής Μάλαξης και Αρωματοθεραπείας

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που είστε εδώ! Είμαστε σίγουροι ότι πραγματικά θα έχετε την ευκαιρία να ωφεληθείτε σε πολλά επίπεδα από τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο, όπως αναφέρουν και όλοι όσοι μας εμπιστεύτηκαν!

Στο παρόν σεμινάριο γίνεται μια πρωτότυπη προσέγγιση και σύνθεση των μεθόδων, του Acupressure, Θεραπευτικής Μάλαξης και Αρωματοθεραπείας. Με την συμμετοχή σας θα αποκτήσετε μια μέθοδο αποτελεσματική και ολιστική για την αντιμετώπιση τόσο σωματικών όσο και ψυχικών – συναισθηματικών καταστάσεων. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα θα τα διαπιστώσετε ήδη κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου!

Ο συνδυασμός των μεθόδων του Acupressure, θεραπευτικής μάλαξης και Αρωματοθεραπείας, είναι κάτι Πρωτοποριακό. Τόσο σε Ελληνικό όσο και σε Διεθνές επίπεδο. Πράγματι η κάθε μέθοδος μπορεί να αναλυθεί και να διδαχθεί τμηματικά, αλλά ο συνδυασμός τους είναι εκείνος που κάνει τη διαφορά. Ειδικά όταν αντιμετωπίζονται χρόνιες και δύσκολες καταστάσεις.

Σκοπός μας σαν διδάσκοντες είναι να μεταδίδονται οι μέθοδοι και οι τεχνικές με απλότητα, αμεσότητα και πληρότητα τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να τα εφαρμόζουν από την πρώτη κιόλα ημέρα!

Αυτό είναι κάτι που διαπιστώνουν και επιβεβαιώνουν όλες/οι, οι εκπαιδευόμενοι στο σεμινάριο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε πατώντας στο σύνδεσμο ΕΔΩ για τις κριτικές από διδασκόμενους!

Διαδικασία εγγραφής:

Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας αποσταλούν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για το σεμινάριο και οι ειδικές προσφορές που ισχύουν για τις προεγγραφές.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο 6972388252 για να σας απαντήσουμε σε όποια ερώτηση έχετε.

(Η φόρμα είναι χωρίς να σας δεσμεύει, κράτηση θέσης γίνετε εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής όπως αυτή θα σας έχει σταλεί. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!)

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει το Ιατρείο ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.”

Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ