4η Αυτοτελής Ενότητα Σεμιναρίου Acupressure

Σεμινάριο Acupressure, 4η Αυτοτελή Ενότητα. Αντιμετώπιση Συνδρόμου Χρόνιας Κόπωσης, Ινομυαλγίας, Χρόνιων Πόνων & Trigger points στην πλάτη και Ψυχοσωματικών συνδρόμων και καταστάσεων. 4η Αυτοτελής Ενότητα Σεμιναρίου AcupressureΑγαπημένοι μας φίλες και φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη των προσφορών για τις προεγγραφές σας στην 4η Αυτοτελή Ενότητα του Σεμιναρίου Acupressure, θεραπευτικής Μάλαξης και Αρωματοθεραπείας. Η ενότητα θα γίνει στις 28-29/3/2020

 

 

 

 

Μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά μας κάνοντας τώρα την προεγγραφή σας, πατώντας ΕΔΩ! Για κάθε ερώτησή σας μπορείτε να μας βρείτε στο 6972388252 είτε στο mail μας: tgseminars@gmail.com


Σε αυτή την Αυτοτελή Ενότητα θα αναλύσουμε το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε:

Ινομυαλγία

Σύνδρομο χρόνια κόπωσης

Πόνοι στην πλάτη

Η ινομυαλγία όπως και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και οι χρόνιοι πόνοι στην πλάτη είναι καταστάσεις που απασχολούν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και η αντιμετώπισή τους με τις συνήθεις προσεγγίσεις είναι δυσχερής. Στο σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία να διδαχθείτε την αντιμετώπισή τους με φυσικές μεθόδους που είναι αποτελεσματικές, χωρίς να προκαλούν καμία επιβάρυνση στον οργανισμό.

Επίσης θα παρουσιάσουμε μια πρωτοποριακή τεχνική, που αφορά έναν ειδικό συνδυασμό μεθόδων που έχουμε αναπτύξει με εξαιρετικά αποτελέσματα:

Εφαρμογή της μεθόδου Gua Sha σε συνδυασμό με Acupressure, Θεραπευτική Μάλαξη & Αρωματοθεραπεία για:

Αντιμετώπιση Χρόνιου πόνου κορμού – πλάτης – Αντιμετώπιση Trigger Point στην περιοχή.

Η τεχνική έχει εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα στην ανακούφιση από τους πόνους στην πλάτη, την ηρεμία και την βελτίωση της κίνησης και της στάσης των θεραπευόμενων.

 

Στο σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία να διδαχθείτε τις μεθόδους με τις οποίες οι τεχνικές συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους με ασφάλεια, μεγιστοποιώντας τα θετικά αποτελέσματα της κάθε μιας τεχνικής.

 

Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός καθώς μπορεί να βοηθήσει τόσο στην αντιμετώπιση χρόνιων πόνων & Trigger points στην περιοχή της πλάτης. Επίσης και για την αντιμετώπιση του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης και της ινομυαλγίας που παρουσιάζουν πόνο σε αυτή την περιοχή. Έχει ιδιαίτερα θετικά και άμεσα ορατά αποτελέσματα.

 

Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να διδαχθείτε την αντιμετώπιση:

Αγχώδεις διαταραχές

Μελαγχολία – Καταθλιπτικές διαταραχές

 

Όλες οι παραπάνω καταστάσεις αποτελούν πολύ συχνές παθήσεις στην σύγχρονη εποχή, που έχουν πάρει την μορφή επιδημίας. Ειδικά στην εποχή των κρίσεων και στη σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα, είναι καταστάσεις που συνοδεύουν κάθε θεραπευόμενο και η αντιμετώπισή τους είναι επιτακτική. Στο σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις μεθόδους αντιμετώπισής τους με απλές, ασφαλείς και πάνω απ’ όλα αποτελεσματικές τεχνικές.

και επίσης θα διδαχθούν τεχνικές για:

Άσθμα

Διαταραχές συγκέντρωσης

Δυσκοιλιότητα

Ναυτία

Στομαχικές διαταραχές

Γαστρεντερικές διαταραχές

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να έχετε τα οφέλη της έκπτωσης με προεγγραφή, μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ! Για κάθε ερώτησή σας μπορείτε να μας βρείτε στο 6972388252 είτε στο mail μας: tgseminars@gmail.com

Τα Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σειράς των σεμιναρίων που εισηγούμαστε είναι:

Η Αυτοτέλεια των Ενοτήτων.

Έχουμε πολλές ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους, κατά πόσον μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο αν για κάποιο λόγο αδυνατούσαν να παρακολουθήσουν κάποια από τις προηγούμενες Ενότητες;

Η απάντηση είναι θετική!

Ναι μπορούν, καθώς τα σεμινάρια είναι αυτοτελή και οι βασικές γνώσεις θα διδάσκονται σε κάθε σεμινάριο, με τρόπο ώστε να προωθούν την διδασκαλία της εκάστοτε θεματολογίας.

Για παράδειγμα στην 3η αυτοτελή ενότητα αναλύσαμε στους μεσημβρινούς και τα σημεία Acupressure, την θεραπευτική μάλαξη και τα Αιθέρια Έλαια, για την αντιμετώπιση Ημικρανιών, Χρόνιας Κεφαλαλγίας. Επίσης παρουσιάσαμε μια ειδική μέθοδο εφαρμογής της μεθόδου Gua Sha σε συνδυασμό με Acupressure, Θεραπευτική Μάλαξη & Αρωματοθεραπεία για: πόνους στο κεφάλι – και στο πρόσωπο, ανάπλαση δέρματος προσώπου- αντιμετώπιση ρυτίδων. Επίσης για αντιγήρανση και αντιμετώπιση του στρες.

4η Αυτοτελής Ενότητα: Σεμινάριο αντιμετώπισης Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων

σημείο Accupressure που θα διδαχθεί στοΣεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεωνΣτην Τέταρτη Αυτοτελή ενότητα θα αναλύσουμε τους μεσημβρινούς και τα σημεία για την αντιμετώπιση της Ινομυαλγίας, Συνδρόμου χρόνιας κόπωσης. Επίσης θα αναλύσουμε μια ειδική μέθοδο εφαρμογής της μεθόδου Gua Sha σε συνδυασμό με Acupressure, Θεραπευτική Μάλαξη & Αρωματοθεραπεία για: την αντιμετώπιση καταστάσεων με Χρόνιους Πόνους – Trigger Points στην πλάτη. Επίσης την αντιμετώπιση καταστάσεων όπως Αγχώδεις διαταραχές, Μελαγχολία – Καταθλιπτικές διαταραχές. Για ψυχοσωματικά σύνδρομα όπως το Άσθμα, Διαταραχές συγκέντρωσης. Και επίσης για Δυσκοιλιότητα, Ναυτία, Στομαχικές και Γαστρεντερικές διαταραχές.

Αυτή η προσέγγιση κατά συστήματα, δίνει μια ιδιαίτερη ευελιξία στη διδασκαλία και στην παρακολούθηση. Υπάρχει έτσι η δυνατότητα να ξεκινήσει κάποιος την παρακολούθηση από την ενότητα που τον διευκολύνει. Στη συνέχεια όταν θα ξαναγίνει στο επόμενο ακαδημαϊκό έτος ο νέος κύκλος των σεμιναρίων, μπορεί να παρακολουθήσει τις ενότητες που του λείπουν. Έτσι θα μπορέσει να αποκτήσει το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης των 63 Εκπαιδευτικών ωρών.

Σύγχρονες Διδακτικές Μέθοδοι στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων- Έμφαση στην Πρακτική Άσκηση

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του σεμιναρίου είναι η επιστημονική γνώση και κατάρτιση. Δίνεται βάση στην σαφήνεια όσον αφορά το θεωρητικό υπόβαθρο και συνοδεύεται από πρακτική εξάσκηση των μεθόδων και τεχνικών από όλους τους διδασκόμενους. Έτσι στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων θα αναλυθούν θεωρητικά όλες οι παθολογίες που θα αντιμετωπίσουμε.

Επίσης θα αναλυθεί τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά και η μέθοδος του Gua Sha, με έμφαση στην πρακτική από όλες/ους τους διδασκόμενους. Τέλος έμφαση θα δοθεί και στον συνδυασμό των μεθόδων όσο και στα σημεία και τεχνικές του Acupressure, Θεραπευτικής Μάλαξης και Αρωματοθεραπείας, που χρησιμοποιούνται.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην Πρακτική εξάσκηση καθώς αποτελεί σημαντικό τμήμα της διδασκαλίας. Όσο καλά και να γνωρίζει κάποιος τη θεωρία, η εξάσκηση και μάλιστα παρουσία των δασκάλων, είναι που κάνει τη διαφορά στην κατανόηση των διδασκαλιών!

Για περισσότερες Πληροφορίες για το συνδυασμό των τεχνικών που διδάσκονται στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ!

Αναλυτικές Σημειώσεις

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του σεμιναρίου είναι οι Αναλυτικές και πλήρεις σημειώσεις. Θα σας δωθούν σε ηλεκτρονική μορφή με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας. Οι σημειώσεις καλύπτουν την ύλη της κάθε ενότητας και όλα τα στοιχεία που αναλύονται στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων. Επιπλέον θα είναι ηλεκτρονικές ώστε να μπορείτε να τις έχετε μαζί σας ή και να τις εκτυπώσετε για να τις συμβουλευτείτε σε κάθε περίπτωση. Αυτό που όλοι μας οι μαθητές αναφέρουν είναι το πόσο τους είναι χρήσιμες και τους καλύπτουν οι σημειώσεις που πραγματικά σε ένα σεμινάριο κάνουν πολλές φορές τη διαφορά!

Ειδικά για αυτή την ενότητα του σεμιναρίου, θα δοθεί σε όλες/ους όσους τους διδασκόμενους ένα ειδικό αρχείο βίντεο. Θα περιλαμβάνει τους χειρισμούς του Gua Sha και τεχνικές θεραπευτικής μάλαξης, για να διευκολύνει στην προσωπική σας μελέτη.

Φυσικά οι σημειώσεις και το βίντεο είναι για αυστηρά προσωπική χρήση. Καλύπτονται από τους νόμους και τις διατάξεις που αφορούν τα πνευματικά δικαιώματα.

Διδακτικές Μέθοδοι στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων:

Σε κάθε Ενότητα του σεμιναρίου εφαρμόζονται οι πλέον Σύγχρονες διδακτικές μέθοδοι και η τήρηση των χρόνων διδασκαλίας. Αυτό που πάντα ήθελα στα σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει αλλά και σε πολλά συνέδρια Πανελλήνια και Διεθνή, είναι η τήρηση του χρόνου από τους ομιλητές. Καθώς και η κάλυψη της θεματολογίας που αναφέρεται στο πρόγραμμα χωρίς κενά και υποσημειώσεις. Αυτό που με κούραζε πολλές φορές ήταν οι ατελείωτες θεωρητικές διδασκαλίες, που κρατούσαν για ώρες.

Εκείνο που έχουμε κατά κοινή ομολογία πετύχει με την κ. Παπακωνσταντίνου σε αυτό το σεμινάριο είναι να εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους διδακτικής. Τηρώντας τις εκπαιδευτικές οδηγίες για τον βέλτιστο χρόνο διδασκαλίας σε σχέση με τη δυνατότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου να κατανοεί την παρεχόμενη γνώση.

Και αυτό γίνεται τηρώντας με ακρίβεια στους χρόνους διδασκαλίας και διαλειμμάτων. Ταυτόχρονα με μεθόδους εισαγωγής της πρακτικής άσκησης και στην διάρκεια της θεωρίας. Έτσι πετυχαίνουμε την ενεργοποίηση στις κιναισθητικές δυνατότητες. Με απλά λόγια να αφυπνίζουμε τον εγκέφαλο για να κατανοεί καλύτερα την θεωρία που μόλις έχει ακούσει.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι σε κάθε διάλειμμα παρέχονται καφές, ροφήματα, και εδέσματα. Επίσης στο μεσημεριανό διάλειμμα έχουμε προβλέψει για την παροχή ελαφρού, υγιεινού και παράλληλα χορταστικού γεύματος. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στην τιμή του σεμιναρίου!

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να έχετε τα οφέλη της έκπτωσης με προεγγραφή στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων, μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ! Για κάθε ερώτησή σας μπορείτε να μας βρείτε στο 6972388252 είτε στο mail μας: tgseminars@gmail.com

Σε ποιούς Απευθύνεται:

Από τα πιο σημαντικά στοιχεία και πρωτότυπα στοιχεία στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων είναι ο συνδυασμός των μεθόδων του Acupressure, Gua Sha, Θεραπευτικής Μάλαξης, Αρωματοθεραπείας. Κάτι που είναι Πρωτοποριακό, τόσο σε Ελληνικό όσο και σε Διεθνές επίπεδο. Πράγματι η κάθε μέθοδος έχει αναλυθεί και διδαχθεί τμηματικά, αλλά ο συνδυασμός τους είναι εκείνος που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ειδικά όταν αντιμετωπίζονται χρόνιες και δύσκολες καταστάσεις.

Αυτό κάνει το σεμινάριο πραγματικά ξεχωριστό και απαραίτητο για:

 • Ιατρούς,
 • Φυσικοθεραπευτές,
 • Ειδικούς στη Μάλαξη,
 • Ρεφλεξολόγους,
 • Γυμναστές,
 • Επαγγελματίες Θεραπευτές,

Καθώς θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν έναν συνδυασμό μεθόδων που θα αναβαθμίσει τις γνώσεις, τις τεχνικές και τα θεραπευτικά τους αποτελέσματα.

 • Επίσης είναι ιδανικό και για άτομα που αναζητούν τρόπους για να ανακουφιστούν οι ίδιοι από μια χρόνια κατάσταση.

Για περισσότερες Πληροφορίες για το συνδυασμό των τεχνικών που διδάσκονται στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων, μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ!

Οφέλη – Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Σεμιναρίου:

Κατά την πορεία της επαγγελματικής διαδρομής μου, μια και η θεραπευτική είναι ένα μονοπάτι συνεχούς και δια βίου μάθησης, αυτό που πάντα αναζητούσα, ήταν τα σεμινάρια που παρακολουθώ να έχουν να μου δώσουν τρία στοιχεία:

 1. Αποτελεσματικές Μεθόδους και Τεχνικές που να λειτουργούν άμεσα,
 1. Επιστημονική γνώση και πρακτική εξάσκηση, ώστε την επόμενη του σεμιναρίου να μπορώ να βάλω τις γνώσεις μου σε εφαρμογή.
 1. Ασφάλεια στις τεχνικές και για τον θεραπευτή και πολύ περισσότερο για τον θεραπευόμενο.

ο Γκατζούνης Θεόδωρος και η Κατερίνα Παπακωνσταντίνου εισηγητές στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεωνΜε την κ. Παπακωνσταντίνου όταν αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αυτά ήταν τα στοιχεία που αναλύσαμε και εφαρμόσαμε ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του σεμιναρίου και της κάθε ενότητας. Έτσι:

 • Ο συνδυασμός των μεθόδων που δίνονται έχουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Σε πολλές μελέτες φτάνει πάνω από 87-90% για την Ινομυαλγία, τους πόνους & Trigger points στην πλάτη και τις άλλες καταστάσεις που αναλύονται σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία.
 • Όσον αφορά τον συνδυασμό με τη μέθοδο του Gua Sha, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Ειδικά για τον πόνο η ανακούφιση επέρχεται από τις πρώτες συνεδρίες! Πολύ σημαντική είναι και η ενεργοποίηση του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος από τον συνδυασμό τεχνικών. Αυτό δημιουργεί ένα αίσθημα ηρεμίας και ευεξίας, το οποίο είναι άμεσα ευεργετικό.
 • Η διδασκαλία στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων δίνεται με σαφήνεια και μεθοδικότητα. Γίνεται με τρόπο που συνδυάζει την επιστημονική και θεωρητική γνώση με πρακτική εξάσκηση.
 • Έτσι πραγματικά οι συμμετέχοντες, από την ολοκλήρωση ακόμα και της πρώτης μέρας της κάθε Ενότητας του Σεμιναρίου, έχουν τη δυνατότητα να βάλουν άμεσα σε πράξη όσα έχουν διδαχθεί.
 • Και τέλος ότι ο συνδυασμός των μεθόδων εκτός της αποτελεσματικότητας εμπεριέχει και την ασφάλεια καθώς βασίζεται στο Ιπποκρατικό ρητό ««Να Ωφελούν ή να μη βλάπτουν.»


Κόστος για το Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων:

ο εισηγητής Γκατζούνης Θεόδωρος διδάσκει στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων

Όσον αφορά το κόστος των Σεμιναρίων μπορείτε να επωφεληθείτε από την εκπτωτική προσφορά μας που ισχύει μέχρι 15 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές και προσφορές μας στο τηλέφωνο: 6972388252, στο mail: tgseminars@gmail.com και στην σελίδα μας στο Facebook: Θεόδωρος Γκατζούνης

* Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα παρεχόμενα σε κάθε διάλειμμα καφές, ροφήματα, και εδέσματα. Στα μεσημεριανά διαλείμματα η παροχή ελαφρού, υγιεινού και παράλληλα χορταστικού γεύματος.

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται επίσης σαν Προσφορά και η δωρεάν συμμετοχή στην ημερίδα πρακτικής εξάσκησης και απάντησης ερωτήσεων. Προαπαιτούμενο η ολοκλήρωση της συμμετοχής και στις τέσσερις Αυτοτελείς ενότητες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεωνκαι να έχετε τα οφέλη της έκπτωσης με προεγγραφή, μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ! Για κάθε ερώτησή σας μπορείτε να μας βρείτε στο 6972388252 είτε στο mail μας: tgseminars@gmail.com

 

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι είναι πολύ σημαντικό να εγγραφείτε στην σελίδα των σεμιναρίων μας Πατώντας ΕΔΩ. Επίσης στη σελίδα μας στο Facebook, για να λαμβάνετε υλικό που αφορά αποκλειστικά τα μέλη μας και που αφορούν το Acupressure, την Θεραπευτική Μάλαξη και την Αρωματοθεραπεία. Επίσης θα έχετε ενημέρωση για τα άλλα σεμινάρια και εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε και για πλήθος άλλων σημαντικών πληροφοριών!

 

Για τη συμμετοχή σας στο Newsletter μας πατήστε ΕΔΩ!

Σημαντική Δήλωση:

Για να εφαρμοστεί

 • Acupressure
 • Θεραπευτική Μάλαξη
 • Αρωματοθεραπεία

σε ασθενείς αλλά και οποιαδήποτε θεραπευτική τεχνική, είναι απαραίτητο να υπάρχει:

 • σαφής Ιατρική διάγνωση
 • εντολή ή σύσταση και
 • συγκατάθεση του θεράποντος Ιατρού για την εφαρμογή της συντηρητικής αντιμετώπισης.

Τα ανωτέρω είναι απαραίτητα για να είναι ο θεραπευτής καλυμμένος και σύννομος με την Ελληνική νομοθεσία.

Παροχή Πιστοποιητικού Παρακολούθησης 63 Ωρών

Στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων σκοπός μας να δοθεί  ένας συνδυασμός τεχνικών που να λειτουργούν συνεργικά με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα μεταξύ τους. Και να συνδυάζονται επίσης αρμονικά με την κύρια τεχνική που ο κάθε πιστοποιημένος θεραπευτής χρησιμοποιεί. Με αυτό τον τρόπο θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματικώς στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων καταστάσεων.

Με τη ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από τους καθηγητές εφόσον παρακολουθήσουν και τις τέσσερις ενότητες. Για κάθε αυτοτελή ενότητα οι διδασκόμενοι θα μπορούν να λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεωνκαι να έχετε τα οφέλη της έκπτωσης με προεγγραφή, μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ!

Εφαρμογή της Μεθόδου Άμεσα, από την πρώτη κιόλα ημέρα!

Με το σύνολο των μεθόδων που θα διδαχθούν στο σεμινάριο Ινομυαλγίας, χρόνιων Πόνων και Ψυχοσωματικών παθήσεων θα έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά, και με ασφάλεια τις καταστάσεις που αναλύονται.

Σε συνδυασμό με τη μέθοδο του Gua Sha, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Δίνουν ανακούφιση από τους πόνους, βελτίωση της διάθεσης και αντιμετώπιση όλων των καταστάσεων που θα αναλύσουμε. Κι όλα αυτά με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα, ασφάλεια, και το Κυριότερο:

Θα μπορείτε να εφαρμόζετε τις τεχνικές Άμεσα, από την πρώτη κιόλα ημέρα! Έτσι θα έχετε την θεραπεία Κυριολεκτικά στα χέρια σας Πάντα και Παντού!

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και σας περιμένουμε με χαρά στην

4η Αυτοτελή Ενότητα του σεμιναρίου Acupressure, θεραπευτικής Μάλαξης και Αρωματοθεραπείας. Θα είναι εποικοδομητική, ωφέλιμη και κυριολεκτικά συναρπαστική!

 

Με Εκτίμηση, Σεβασμό και Αγάπη,

 

Οι Διδάσκοντες,

Θεόδωρος Γκατζούνης – Αικατερίνη Παπακωνσταντίνου

 

Διοργάνωση από ΓΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ σε συνεργασία την GREEK CONCEPT

Στις 11-12/05/2019 – Τόπος Διεξαγωγής Σεμιναρίου: Χαϊδαρίου 4 Αμπελόκηποι – Πάροδος Αιτωλίας

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να έχετε τα οφέλη της έκπτωσης με προεγγραφή, μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ! Για κάθε ερώτησή σας μπορείτε να μας βρείτε στο 6972388252 είτε στο mail μας: tgseminars@gmail.com