φωτογραφίες αυτιών, ο διδάσκων καθηγητής και μηχάνημα ωτικής θεραπείας που χρησιμοποιείται κατά την διδασκαλία του σεμιναρίου ωτικής θεραπείας Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, προτεραιότητα μας σε αυτές τις συνθήκες που όλοι βιώνουμε είναι  το να συμβάλλουμε έμπρακτα και υπεύθυνα στην τήρηση των μέτρων προστασίας που συστήνονται από την ειδική υγειονομική επιτροπή της χώρας μας και τις οδηγίες του Παγκόσμιου οργανισμού Υγείας για τον κορονοιό. Επίσης η ασφάλεια των συμμετεχόντων στα σεμινάρια. Έτσι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την αναβολή του σεμιναρίου Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας που ήταν προγραμματισμένο για τις 4-5/04/2020.

 

Την θεματολογία της αυτόνομης ενότητας του σεμιναρίου (άγχος, κρίσεις πανικού, ψυχοσωματικές διαταραχές), μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ!

 

Ακολούθως και ανάλογα με τις εξελίξεις που θα έχουμε πάνω στον έλεγχο της εξάπλωσης του κορωνοιού  (SARS-CoV-2), θα σας ενημερώσουμε για νέες ημερομηνίες διεξαγωγής. Ελπίζουμε  να έχει βελτιωθεί η κατάσταση οπότε να αναπρογραμματίσουμε τη διδασκαλία για τα μέσα Μαΐου στις 16-17/5. Αν χρειαστεί, πράγμα που απευχόμαστε, θα προβούμε και σε νέα αναβολή του σεμιναρίου.

Για αυτή την επιδημία θα παραφράσω κάτι που μου είχε πει παλιά ο πατέρας μου που ήταν καπετάνιος του εμπορικού ναυτικού.

Τη θάλασσα και την επιδημία, χρειάζεται να τη σεβόμαστε και όχι να τη φοβόμαστε! Ακολουθώντας τα βασικά μέτρα υγιεινής και προστασίας, καθώς και τις συστάσεις των ειδικών, θα είμαστε και ασφαλείς και υγιείς.

Πατώντας Εδώ μπορείτε να βρείτε τις Οδηγίες για την πρόληψη του κορονοιού από τον Ιατρικό σύλλογο Αθηνών.

Με Ηρεμία, Ενημέρωση και ακολουθώντας Υπεύθυνα τις υγειονομικές συστάσεις, θα κερδίσουμε και αυτή την δύσκολη μάχη.

Με εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη, ο διδάσκων καθηγητής Γκατζούνης Θεόδωρος.

One Thought to “Αναβολή σεμιναρίου λόγω υγειονομικών οδηγιών για κορονοιό”

  1. I was able to find good info from your articles.