Αγαπημένοι φίλες και φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα μας για τα σεμινάρια του Νέου Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

 

1. Σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας – Ωτοβελονισμός – Ωτικό Acupressure.

Εικόνα με ηλεκτρική ανίχνευση σημείων στο αυτί που θα διδαχθεί στα σεμινάρια του νέου Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

Είναι η μέθοδος που ανιχνεύει και αντιμετωπίζει παθήσεις όλου του οργανισμού, μέσω της ενεργοποίησης ειδικών σημείων που βρίσκονται στην περιοχή του αυτιού.

Η νέα μας υπηρεσία στην διδασκαλία των ενοτήτων του σεμιναρίου είναι ότι βρίσκονται πλέον διαθέσιμα και σε διαδικτυακή μορφή και έτσι μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όποια στιγμή επιλέξετε, από όποιο μέρος της Ελλάδας και του κόσμου βρίσκεστε. Στο νέο Ακαδημαϊκό έτος θα διεξαχθούν τέσσερις διήμερες ενότητες ανά δύο μήνες.

Στο πρόγραμμα μας για τα σεμινάρια του Νέου Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 22-23/10/2022 με θεματολογία της νέας Αυτοτελούς ενότητας:

Αντιμετώπιση εξαρτήσεων: Διαταραχές Διατροφής, Βελτίωση ΜεταβολισμούΑδυνάτισμα, Νευρική ανορεξία, Διακοπή ΑλκοόλΚαπνίσματος:

Για περισσότερες πληροφορίες και για την προεγγραφή σας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://tgatzounis.com/σεμινάριο-ωτικής-νευροαντανακλαστικ/

 2. Διαδικτυακό σεμινάριο Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση.

Η έναρξη για τα σεμινάρια του Νέου Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, θα γίνει στις 24/10/2022 – μπορείτε να επωφεληθείτε από τις νέες προσφορές προεγγραφών μας!

Για περισσότερες πληροφορίες και για την συμμετοχή και την προεγγραφή σας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://tgatzounis.com/diadiktiako-seminario-anatomias-fisiologias-pathologias/

3. Διαδικτυακό σεμινάριο: Trigger Points – Αντιμετώπιση του μυοσκελετικού πόνου.

Απευθύνετε τόσο σε θεραπευτές όσο και σε ιδιώτες που θέλουν να απαλλαγούν από χρόνιους και ενοχλητικούς πόνους στο σώμα.

Η πρώτη ενότητα θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο του 2022.

Εικόνα με Trigger point Προσώπου, στην περιοχή του μασητήρα που θα διδαχθεί στα σεμινάρια του νέου Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

4. Διαδικτυακό Σεμινάριο Ολιστικών Πρώτων Βοηθειών

Στο διαδικτυακό σεμινάριοΟλιστικές πρώτες βοήθειες,  προσεγγίζουμε τις πρώτες βοήθειες με μια συνδυαστικήολιστική μεθοδολογία.

Αναλύσουμε αρχικά τις πρώτες βοήθειες από την πλευρά της Δυτικής θεραπευτικής – κλασσικές πρώτες βοήθειες.

Η πρωτοπορία σε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριοΟλιστικές πρώτες βοήθειες, είναι ότι ταυτόχρονα σε κάθε περίπτωση αναλύουμε και την μεθοδολογία ολιστικών μεθόδων πρώτων βοηθειών και αντιμετώπισης και ειδικότερα τον συνδυασμό μεθόδων και τεχνικών με στοιχεία από:

Την Ομοιοπαθητική, Acupressure (δακτυλοπίεση σε σημεία βελονισμού) και την Ωτική νευροαντανακλαστική μέθοδο – ΩτοθεραπείαΑπό επιστημονικές μελέτες και την κλινική εμπειρία, σε πολλές επείγουσες καταστάσεις, δίνουν πολύ θετικά αποτελέσματα και Ωφελούν χωρίς να βλάπτουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την προεγγραφή σας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://tgatzounis.com/olistikes-protes-boitheies-didiktiako-seminario/

Μπορείτε επίσης να δείτε το δωρεάν εισαγωγικό μας βίντεο στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων μας, Πατώντας ΕΔΩ!

  • Θα χρειαστεί να κάνετε αρχικά μια δωρεάν εγγραφή στην σελίδα των σεμιναρίων μας . Μετά θα επιλέξετε το: Free preview – Δωρεάν παρακολούθηση

 

5. Σεμινάριο Acupressure Θεραπευτικής Μάλαξης και GuaSha: 

Εικόνα με Guasha Προσώπου που θα διδαχθεί στα σεμινάρια του νέου Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

Στο παρόν σεμινάριο γίνεται μια πρωτοποριακή προσέγγιση και σύνθεση των μεθόδων, του Acupressure, Θεραπευτικής Μάλαξης και GuaSha.

Το σεμινάριο γίνεται με την μορφή ιδιαιτέρων μαθημάτων σε ολιγομελείς ομάδες, ώστε να υπάρχει η δυνατότητακαλύτερης αφομοίωσης της ύλης, πρακτική εξάσκηση με την άμεση επίβλεψη και καθοδήγηση του διδάσκοντος καθηγητή και επίλυση όλων των αποριών σας.

Με την συμμετοχή σας θα αποκτήσετε μια αποτελεσματική, ασφαλή και ολιστική μέθοδο για την αντιμετώπιση τόσο σωματικών όσο και ψυχικώνσυναισθηματικών καταστάσεων. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα θα τα διαπιστώσετε πρώτη κιόλας ημέρα!

  • Το σεμινάριο χωρίζεται σε 4 αυτοτελείς ενότητες διάρκειας 14 ωρών η κάθε μια
  • Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνεται μια ενότητα ανά δύο μήνες.

Νέα Υπηρεσία: Υπάρχει η δυνατότητα Διαδικτυακής Παρακολούθησης

Δηλώστε συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο για τα σεμινάρια Acupressure Θεραπευτικής Μάλαξης και GuaSha του Νέου Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023: 

https://tgatzounis.com/επικοινωνία-για-σεμινάριο/

 

Για κάθε απορία ή  ερώτηση, είμαστε στη διάθεσή στο email tgseminars@gmail.com και στο τηλέφωνο: 211-1832-736

 

Σας περιμένουμε με χαρά!

Διδάσκει ο Φυσίατρος

Θεόδωρος Γκατζούνης

 

Διοργάνωση από: tgseminars