Αγαπημένοι φίλες και φίλοι, όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντικό είναι το «Γνώθι Σαυτόν», το να Γνωρίζουμε τον Εαυτό μας, τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική μας εξέλιξη και ζωή.

Γι’ αυτό και στις μέρες μας έχουν εξελιχθεί πολλές επιστήμες όπως η ψυχολογία, υπάρχουν σεμινάρια συμβουλευτικής και αυτοβελτίωσης και πολλές άλλες μέθοδοι, που ασχολούνται με την ψυχική και συναισθηματική μας αυτογνωσία. Όμως όπως γνωρίζουμε ισχύει το «Νους υγιής εν σώματι υγιές». Αυτό θα αναλύσουμε στα  διαδικτυακά μας σεμινάρια Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση

Καθώς είναι απαραίτητο για να γνωρίσουμε πραγματικά τον εαυτό μας να μάθουμε και το σώμα μας:

Από τι αποτελείται, τα κύτταρα, τα όργανα, οι ιστοί,

πώς λειτουργεί, ποια είναι τα συστήματά του, η αυτορρύθμιση και η ομοιόσταση του,

ποιες είναι οι ανάγκες του και τι να αποφεύγουμε,

τι μας βοηθά να είμαστε υγιείς σε σωματικό επίπεδο, ιχνοστοιχεία, βότανα, βιταμίνες, άσκηση, ψυχική διάθεση, εργονομία και

τι προκαλεί τις παθήσεις, πώς τις προλαμβάνουμε και πως μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε ολιστικά,

και αυτό να γίνει μέσω ολιστικής γνώσης και διδασκαλίας,

ώστε να μπορούν οι γνώσεις αυτές να εφαρμοστούν στην καθημερινότητά μας.

Αυτά και πολλά άλλα για την γνώση του σώματος θα αναλύσουμε στο σεμινάριο «Ανατομίας, Φυσιολογίας και Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση», με πληροφορίες που θα βοηθήσουν τον κάθε άνθρωπο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσει ο κάθε συμμετέχοντας

τον Εαυτό του,

γνωρίζοντας το σώμα του,

καθώς μόνο μέσω της σωματικής υγείας και αρμονίας,

μπορεί να ολοκληρώσει την

αυτογνωσία και  αυτοβελτίωση σε όλα τα επίπεδα και

να είναι πραγματικά Υγιής!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που θέλει να γνωρίσει τον εαυτό του για να διατηρήσει και να βελτιώσει την προσωπική του υγεία και

σε κάθε επαγγελματία που θέλει να εμβαθύνει τις γνώσεις του μέσω της ολιστικής προσέγγισης για να βοηθήσει περισσότερο τους θεραπευομενούς του.

 

Το σεμινάριο «Ανατομίας, Φυσιολογίας και Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση» έχει διάρκεια 63 διδακτικές ώρες, θα ξεκινήσει στις 16/10 και είναι διαδικτυακό, με ασύγχρονη διδασκαλία, μέσω βίντεο 2 ωρών κάθε εβδομάδα για επτά μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο καθώς και για τις εκπτώσεις των προεγγραφών μας, μπορείτε νασυμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα:

Φόρμα δήλωσης Ενδιαφέροντος για εγγραφή στο σεμινάριο Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με Ολιστική Προσέγγιση.

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου αναγνώστη – συμμετέχοντα καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει  ο Θεόδωρος Γκατζούνης ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.” Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

  Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

   

  Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 211-1832-736 καθώς και στο μαιλ μας tgseminars@gmail.com

  Είμαι ο Θεόδωρος Γκατζούνης, Φυσίατρος με μετεκπαίδευση στον Βελονισμό, Ωτοβελονισμό, Θεραπευτική Άσκηση και Θεραπευτική Μεσοθεραπεία και διδάσκω από το 2000.

  Ο φυσιάτρος Θεόδωρος Γκατζούνης που διδάσκει τα διαδικτυακά σεμινάρια Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση.

   

  Σας περιμένουμε με χαρά για να Γνωρίσουμε τον Εαυτό μας!


  Ακολουθούν αναλυτικές Πληροφορίες για το διαδικτυακό σεμινάριο Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση (ύλη, κόστος ημερομηνίες διδασκαλίας, πιστοποιητικό παρακολούθησης, μέθοδοι πληρωμής):

  Νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2023-2024.  Η έναρξη του νέου κύκλου του σεμιναρίου, θα γίνει στις 16/10/2023 – μπορείτε να επωφεληθείτε από τις νέες προσφορές προεγγραφών μας!

  Εκπαιδευτικά σεμινάρια ειδικής θεματολογίας τα οποία θα απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες Θεραπευτές, όσο και σε άτομα από το ευρύ κοινό που θα θελήσουν να αποκτήσουν γνώσεις στην:

  Ανατομία,

  Φυσιολογία,

  Παθολογία,

  με ολιστική προσέγγιση.

  Σκοπός των σεμιναρίων είναι να αναλύσουμε την ύλη των θεματικών ενοτήτων, με  επιστημονική εγκυρότητα, απλότητα και ολιστική προσέγγιση. Θα αναλύσουμε επίσης τη σύνδεση που έχει η επιστημονική γνώση του σώματος με πρακτικά ζητήματα στην καθημερινότητα και την υγεία. Τόσο για εμάς, όσο και για τους θεραπευόμενούς μας.

  Για παράδειγμα, γνωρίζοντας την φυσιολογία των κυττάρων, θα κατανοήσουμε ποιο είναι το σημαντικότερο συστατικό που χρειάζεται να λαμβάνουμε καθημερινά για να έχουμε καλή σωματική και ψυχο-συναισθηματική υγεία.

  Γνωρίζοντας την ανατομία του αυχένα θα κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρειάζεται να εργαζόμαστε σε υπολογιστή για να αποφύγουμε έναν πόνο στην πλάτη. Με αυτές τις γνώσεις μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα, την υγεία και τη ζωή σε όλα τα επίπεδα.

   

  Τα μαθήματα στα διαδικτυακά σεμινάρια Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση, θα γίνονται με την εξής δομή:

  -Μέσω μαγνητοσκοπημένων διδασκαλιών, που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο χώρο σας τις μέρες και ώρες επιλογής σας.

  -Κάθε 3η Δευτέρα του μήνα, στις 19:30-21:00, θα γίνεται ζωντανή σύνδεση. Σε αυτήν θα αναλύονται τα κύρια σημεία της ύλης και θα λύνονται δια ζώσης και οι απορίες σας.

  -Τέλος για όποια/ον συμμετέχοντα επιθυμεί να λάβει Πιστοποιητικό παρακολούθησης: Υπάρχει στο τέλος του Ακαδημαϊκού έτους η δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις, όπου μετά από την επιτυχή του συμμετοχή, θα μπορεί να λάβει την βεβαίωση του.

   

  Τα σεμινάρια Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική προσέγγιση έχουν διάρκεια  60 (εξήντα) διδακτικές ώρες.

  Χωρίζεται σε ενότητες, που θα περιλαμβάνουν βίντεο διάρκειας 2 διδακτικών ωρών κάθε εβδομάδα (6 ώρες κάθε μήνα).  Τα βίντεο θα αναρτώνται κάθε Δευτέρα στις 19:30. και

  Επίσης κάθε μήνα θα υπάρχει διαδικτυακή διδασκαλία μέσω Zoom, 2 διδακτικές ώρες την 3η Δευτέρα κάθε μήνα .

   

  Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 7 (επτά μήνες), ώστε να αφομοιωθεί καλύτερα η ύλη και να απαντώνται οι ερωτήσεις και απορίες σας.

  Η έναρξη του νέου κύκλου του διαδικτυακού σεμιναρίου θα γίνει τον Οκτώβριο και συγκεκριμένα στις 16/10/2023. Φυσικά καθώς η διδασκαλία είναι διαδικτυακή και η ύλη διατίθεται σε μαγνητοσκοπημένη μορφή, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και σε μεταγενέστερο, από την έναρξη τους χρόνο!

  Κόστος Σεμιναρίου:

  Η τιμή του σεμιναρίου με προεγγραφή ή/και με τις προσφορές μας* είναι 499 ευρώ, ενώ η τιμή τους χωρίς έκπτωση είναι 599 ευρώ. Η πληρωμή θα γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού, το μισό ποσό με την εγγραφή σας και το υπόλοιπο τον Φεβρουάριο του 2024. Οι εκπτώσεις προεγγραφών ισχύουν έως τις 30/09/2023.

  πάρχουν ειδικές προσφορές για ανέργους, φοιτητές και παλιούς μαθητές μας!  Υπάρχει και η δυνατότητα και μηνιαίων προγραμμάτων πληρωμής με ειδικές προϋποθέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

   

  Για την έγκαιρη εγγραφή σας ώστε να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εγγραφής.  Επίσης στο τηλέφωνο 211-1832-736 και το mail μας: tgseminars@gmail.com ! Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις και κάθε απορία σας και να αφήσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

  Φόρμα δήλωσης Ενδιαφέροντος για εγγραφή στο σεμινάριο Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με Ολιστική Προσέγγιση.

  “Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει το Ιατρείο ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.”Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

  Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

   Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο   ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

   Δυνατότητα Απόκτησης Πιστοποιητικού Παρακολούθησης:

   Ο σκοπός της διαδικτυακής μας διδασκαλίας είναι η καλύτερη πρόσβαση και η δυνατότητα παρακολούθησης τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

   Για την απόκτηση εκτός της βεβαίωσης συμμετοχής και Πιστοποιητικού παρακολούθησης. Οι τελικές εξετάσεις για την λήψη του πιστοποιητικού παρακολούθησης θα περιλαμβάνουν προφορικές και γραπτές εξετάσεις στο τέλος του κάθε κύκλου.

   Σκοπός των σεμιναρίων είναι να αναλύσουμε την ύλη των θεματικών ενοτήτων, με  επιστημονική εγκυρότητα, απλότητα και ολιστική προσέγγιση. 

   Θα αναλύσουμε επίσης τη σύνδεση που έχει η επιστημονική γνώση του σώματος με πρακτικά ζητήματα στην καθημερινότητα και την υγεία. Τόσο για τους θεραπευόμενους, όσο και για εμάς. 

   Ακολουθεί Αναλυτική Ύλη Μαθημάτων για τα διαδικτυακά Σεμινάρια Ανατομίας – Φυσιολογίας – Παθολογίας με Ολιστική Προσέγγιση  :

   Εισαγωγή στην Ανατομία – Φυσιολογία – Παθολογία,

   Φυσιολογία:

   1. Εισαγωγή στη Φυσιολογία
   2. Φυσιολογία και δομή του κυττάρου
   3. Φυσιολογία του Γαστρεντερικού Συστήματος
   4. Φυσιολογία του Μυοσκελετικού Συστήματος
   5. Φυσιολογία του Αναπνευστικού Συστήματος
   6. Φυσιολογία του Κυκλοφορικού Συστήματος
   7. Φυσιολογία του αίματος
   8. Φυσιολογία του Ουροποιητικού Συστήματος
   9. Φυσιολογία του Νευρικού Συστήματος
   10. Φυσιολογία του Ενδοκρινικού και Αναπαραγωγικού Συστήματος
   11. Φυσιολογία του Νευρικού Συστήματος
   12. Φυσιολογία των Αισθήσεων – Αισθητήρια Όργανα

   Ανατομία:

   1. Εισαγωγή στην Ανατομία
   2. Ανατομία και Δομή του κυττάρου
   3. Ανατομία του Γαστρεντερικού Συστήματος
   4. Ανατομία των οστών και του Μυοσκελετικού Συστήματος
   5. Ανατομία του Αναπνευστικού Συστήματος
   6. Ανατομία του Κυκλοφορικού Συστήματος
   7. Ανατομία του αίματος- Δομή κυττάρων του αίματος – Μυελός των οστών
   8. Ανατομία του Ουροποιητικού Συστήματος
   9. Ανατομία του Νευρικού Συστήματος
   10. Ανατομία του Ενδοκρινικού και Αναπαραγωγικού Συστήματος
   11. Ανατομία του Κεντρικού και Περιφερικού Νευρικού Συστήματος
   12. Ανατομία των Αισθητηρίων Οργάνων

   Ύλη Παθολογίας κατά συστήματα:

   Στα κεφάλαια της Ανατομίας και Φυσιολογία η ύλη σε κάθε σύστημα θα ολοκληρώνεται με την ανάλυση που θα γίνεται στις τις πιο συχνές παθολογικές καταστάσεις που το επηρεάζουν. Αναλυτικότερα:

   Κύτταρο : Λοιμώξεις από ιούς και βακτηρίδια σε κυτταρικό επίπεδο.

   Ανοσοποιητικό: Παράγοντες που το επηρεάζουν και το ενισχύουν ή μειώνουν τη λειτουργία του.

   Γαστρεντερικό :

   1. Διάρροια
   2. Δυσκοιλιότητα
   3. Έλκος
   4. Αιμορροΐδες
   5. Χοληστερίνη – Μεταβολισμός, ιδιότητες, χρήση
   6. Ηπατίτιδα

   Μυοσκελετικές Παθήσεις

   1. Μυϊκή Θλάση
   2. Διαστρέμματα
   3. Οστεοαρθρίτιδα – Ρευματισμοί
   4. Αυχενικό σύνδρομο
   5. Οσφυαλγία – Δισκοκήλη

   Αναπνευστικό Σύστημα:

   1. ΦαρυγγίτιδαΕικόνα του ανθρωπίνου σώματος που θα χρησιμοποιηθεί στα διαδικτυακά σεμινάρια Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση.
   2. Αμυγδαλίτιδες
   3. Λαρυγγίτιδα
   4. Χρόνια Ιγμορίτιδα
   5. Βρογχίτιδα
   6. Άσθμα
   7. Πνευμονία
   8. Εμφύσημα

   Καρδιαγγειακό Σύστημα:

   1. Αρρυθμίες
   2. Αθηροσκλήρωση
   3. Υπερχοληστερολαιμία
   4. Υπέρταση

   Αίμα: Παθήσεις του αίματος – Αναιμία

   Λεμφικό σύστημα:

   1. Λεμφικό σύστημα – παθολογία.
   2. Σπλήνα – Λειτουργίες – ΠαθολογίαΕικόνα όπου παρουσιάζεται το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα και θα χρησιμοποιηθεί στα διαδικτυακά σεμινάρια Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση.
   3. Λευχαιμίες

   Ουροποιητικό:

   1. Νεφρολιθίαση
   2. Ουρολοίμωξη

   Παθήσεις Οφθαλμών – Ωτός:

   1. Γλαύκωμα
   2. Εμβοές
   3. Ίλιγγος.

    Γενετικό

   1. Δυσμηνόρροια
   2. Πολυκυστικές Ωοθήκες
   3. Ινομυώματα
   4. Στειρότητα

   Μεταβολικές παθήσεις – Ενδοκρινείς Αδένες

   1. Σακχαρώδης Διαβήτης
   2. Υπό – Υπέρ Θυρεοειδισμός

   Δέρμα:

   1. Ψωρίαση
   2. Αλωπεκία και απώλεια μαλλιών
   3. Έκζεμα.

   Νευρικό σύστημα – Εγκέφαλος

   1. Νόσος του Πάρκινσον
   2. Νοητική καθυστέρηση
   3. Σκλήρυνση κατά πλάκας
   4. Εγκεφαλικά Αγγειακά Επεισόδια

    Καρκίνος

   1. Καλοήθεις – κακοήθεις όγκοι
   2. Γενική αναφορά στην Παθολογία και Παθοφυσιολογία των καρκινικών καταστάσεων

   Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη,την συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας.

    

   Σας περιμένουμε με χαρά στην διδασκαλία των σεμιναρίων, που θα εμπλουτίσουν ουσιαστικά την καριέρα και τη ζωή σας!

    

    Για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε απορία σας είμαστε στη διάθεσή σας: Στα τηλέφωνα 211-1832-736, στην σελίδα μας στο facebook, και στο tgseminars@gmail.com .

   logo tgseminars