Αγαπημένοι φίλες και φίλοι, έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώνουμε την ύλη και τη δομή για τα νέα μας διαδικτυακά σεμινάρια Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση.

Ο φυσιάτρος Θεόδωρος Γκατζούνης που διδάσκει τα διαδικτυακά σεμινάρια Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση.Εκπαιδευτικά σεμινάρια ειδικής θεματολογίας τα οποία θα απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες Θεραπευτές, όσο και σε άτομα από το ευρύ κοινό που θα θελήσουν να αποκτήσουν γνώσεις στην:

Ανατομία,

Φυσιολογία,

Παθολογία,

με ολιστική προσέγγιση.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι να αναλύσουμε την ύλη των θεματικών ενοτήτων, με  επιστημονική εγκυρότητα, απλότητα και ολιστική προσέγγιση. Θα αναλύσουμε επίσης τη σύνδεση που έχει η επιστημονική γνώση του σώματος με πρακτικά ζητήματα στην καθημερινότητα και την υγεία. Τόσο για εμάς, όσο και για τους θεραπευόμενούς μας.

Για παράδειγμα, γνωρίζοντας την φυσιολογία των κυττάρων, θα κατανοήσουμε ποιο είναι το σημαντικότερο συστατικό που χρειάζεται να λαμβάνουμε καθημερινά για να έχουμε καλή σωματική και ψυχο-συναισθηματική υγεία.

Γνωρίζοντας την ανατομία του αυχένα θα κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρειάζεται να εργαζόμαστε σε υπολογιστή για να αποφύγουμε έναν πόνο στην πλάτη. Με αυτές τις γνώσεις μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα, την υγεία και τη ζωή σε όλα τα επίπεδα.

 

Τα μαθήματα στα διαδικτυακά σεμινάρια Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση, θα γίνονται με την εξής δομή:

-Μέσω μαγνητοσκοπημένων διδασκαλιών, που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο χώρο σας τις μέρες και ώρες επιλογής σας.

-Επίσης θα αποστέλλονται σημειώσεις, στο τέλος κάθε μήνα, ώστε να μελετήσετε και να κατανοήσετε πλήρως όλες τις γνώσεις του σεμιναρίου.

-Κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, στις 19:30-21:00, θα γίνεται ζωντανή σύνδεση. Σε αυτήν θα αναλύονται τα κύρια σημεία της ύλης και θα λύνονται δια ζώσης και οι απορίες σας.

-Τέλος για όποια/ον συμμετέχοντα επιθυμεί να λάβει Πιστοποιητικό παρακολούθησης: Υπάρχει στο τέλος του Ακαδημαϊκού έτους η δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις, όπου μετά από την επιτυχή του συμμετοχή, θα μπορεί να λάβει την βεβαίωση του.

 

Τα σεμινάρια Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική προσέγγιση θα έχουν διάρκεια  60 (εξήντα) διδακτικές ώρες.

Θα χωρίζεται σε ενότητες, που θα περιλαμβάνουν τα βίντεο διάρκειας 2 διδακτικών ωρών κάθε εβδομάδα (8ώρες κάθε μήνα) και

2 διδακτικές ώρες την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα επιπρόσθετα η ζωντανή διαδικτυακή συνάντηση.

 

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι 7 (επτά μήνες), ώστε να αφομοιωθεί καλύτερα η ύλη και να απαντώνται οι ερωτήσεις και απορίες σας.

Η έναρξη του σεμιναρίου θα γίνει τον Οκτώβριο του 2021. Φυσικά καθώς η διδασκαλία είναι διαδικτυακή η ύλης διατίθεται σε μαγνητοσκοπημένη μορφή, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και σε μεταγενέστερο, από την έναρξη τους χρόνο!

Κόστος Σεμιναρίου:

Η τιμή του σεμιναρίου με προεγγραφή ή/και με τις προσφορές μας* είναι 499 ευρώ ενώ η πλήρη τιμή τους είναι 599 ευρώ. Η πληρωμή θα γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού, το μισό ποσό με την εγγραφή σας και το υπόλοιπο τον Φεβρουάριο του 2022.

πάρχουν ειδικές προσφορές για ανέργους, φοιτητές και παλιούς μαθητές μας!  Υπάρχει και η δυνατότητα και μηνιαίων προγραμμάτων πληρωμής με ειδικές προϋποθέσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 

Για την έγκαιρη εγγραφή σας ώστε να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εγγραφής.  Επίσης στο τηλέφωνο 211-1832-736 και το mail μας: tgseminars@gmail.com και στο https://tgseminars.thinkific.com/! Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις και κάθε απορία σας και να αφήσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Φόρμα δήλωσης Ενδιαφέροντος για εγγραφή στο σεμινάριο Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με Ολιστική Προσέγγιση.

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει το Ιατρείο ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.”Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

  Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο

  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  Δυνατότητα Απόκτησης Πιστοποιητικού Παρακολούθησης:

  Ο σκοπός της διαδικτυακής μας διδασκαλίας είναι η καλύτερη πρόσβαση και η δυνατότητα παρακολούθησης τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

  Για την απόκτηση εκτός της βεβαίωσης συμμετοχής και Πιστοποιητικού παρακολούθησης. Οι τελικές εξετάσεις για την λήψη του πιστοποιητικού παρακολούθησης θα περιλαμβάνουν προφορικές και γραπτές εξετάσεις στο τέλος του κάθε κύκλου.

   

  Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη,την συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας.

   

  Σας περιμένουμε με χαρά στην διδασκαλία των σεμιναρίων, που θα εμπλουτίσουν ουσιαστικά την καριέρα και τη ζωή σας!

   

   Για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε απορία σας είμαστε στη διάθεσή σας: Στα τηλέφωνα 2111832736, στην σελίδα μας στο facebook, στο tgseminars@gmail.com και στο https://tgseminars.thinkific.com/ όπου μπορείτε να βρείτε και δωρεάν υλικό που αφορά τα σεμινάρια.

  logo tgseminars