Αγαπημένοι φίλες και φίλοι, σας ανακοινώνουμε την ημερομηνία και την ύλη της 4ης Αυτοτελούς Ενότητας του σεμιναρίου Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτικό Acupressure- Ωτοβελονισμός. Το σεμινάριο έχει θέμα: «Άγχος – Στρες – Κρίσεις Πανικού – Φοβίες – Μετατραυματικό στρες – Ψυχοσωματικές καταστάσεις». Θα διεξαχθεί στην Αθήνα, περιοχή Αμπελοκήπων στις 16-17/03/2024. Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει δια ζώσης ή/και διαδικτυακά. Ισχύουν εκπτώσεις προεγγραφών. Για κάθε ερώτηση και απορία σας ή για δήλωση συμμετοχής, επικοινωνήστε στο 211-1832-736 και στο tgseminars@gmail.com

Η ύλη της 4ης Αυτοτελούς ενότητας του διαδικτυακού σεμιναρίου περιλαμβάνει:

 1. Εισαγωγή στην μέθοδο – Ιστορική αναδρομή
 2. Θεωρητικό υπόβαθρο και Επιστημονική τεκμηρίωση της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας.
 3. Βασικές αρχές  της μεθόδου.
 4. Ενδείξεις – Αντενδείξεις.
 5. Πλεονεκτήματα της μεθόδου.
 6. Ηλεκτρική ανίχνευση των σημείων που θα διδαχθούν.
 7. Βασικές αρχές ηλεκτροθεραπείας.
 8. Αγχώδεις διαταραχές
 9. Κρίσεις πανικού
 10. Άγχος εξετάσεων
 11. Φοβίες – Ταχυκαρδία από άγχος
 12. Διαταραχή μετατραυματικού στρες
 13. Άσθμα – Παροξυσμικός ιδιοπαθής βήχας
 14. Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) .

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 16-17/03/2024 και υπάρχει επίσης η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης, ως μαγνητοσκοπημένα βίντεο.

Το σεμινάριο  στην διαδικτυακή μορφή θα είναι μαγνητοσκοπημένο σε ειδική πλατφόρμα διδασκαλίας, περιέχει υλικό 16 διδακτικών ωρών τόσο θεωρίας, όσο και πρακτικής.

Στην θεωρία αναλύονται σε ειδικά επεξεργασμένα, υψηλής ανάλυσης βίντεο, με ειδικό μοντάζ, όλες οι πληροφορίες που αφορούν την θεωρία κάθε ενότητας. Αναλύουν επίσης με κάθε λεπτομέρεια τα ωτικά σημεία και τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούνται σε κάθε περίπτωση.

Η πρακτική αποτελείται από λεπτομερή βίντεο όπου αυτή γίνεται τόσο σε ανθρώπινα μοντέλα όσο και σε πρόπλασμα και σας δίνει την πλήρη περιγραφή και αναγνώριση κάθε σημείου και πρωτοκόλλου.

Εκτός των βίντεο, δίνονται επίσης και αναλυτικές σημειώσεις τόσο για την θεωρία όσο και την πρακτική σε ηλεκτρονική μορφή. Τις σημειώσεις μπορείτε να τις κατεβάσετε από την ιστοσελίδα των σεμιναρίων μετά την εγγραφή σας.

Στο σεμινάριο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην Πρακτική εξάσκηση με έμφαση στην επίδειξη και εφαρμογή των βασικών αρχών της τεχνικής από όλους τους συμμετέχοντες. Στόχος μας είναι να μπορεί ο κάθε διδασκόμενος να εφαρμόσει την διδακτέα ύλη από την πρώτη κιόλα ημέρα!

Χορήγηση Βεβαίωσης Συμμετοχής:

Χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής 16 ωρών.

Η ειδική πλατφόρμα των σεμιναρίων δίνει την δυνατότητα πιστοποίησης του ποσοστού παρακολούθησης, οπότε μετά την ολοκλήρωση της ύλης του σεμιναρίου, χορηγείται η βεβαίωση συμμετοχής, ηλεκτρονικά.

Σημειώνουμε ότι για την λήψη του Πιστοποιητικού παρακολούθησης 140 ωρών (για το σύνολο του σεμιναρίου), καθώς το σεμινάριο αποτελείται από οκτώ Αυτοτελείς ενότητες, θα χρειαστεί να έχει παρακολουθήσει ο διδασκόμενος, το σύνολο των διδακτικών ενοτήτων, και να συμμετέχει επιτυχώς στις απαραίτητες πρακτικές και θεωρητικές εξετάσεις.

 

Τιμή σεμιναρίου

Υπάρχει έκπτωση προεγγραφών, με μείωση της τιμής 30% -100 ευρώ, εφόσον εγγραφείτε άμεσα.

Επίσης για όσες και όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν και τις άλλες 3 Αυτοτελείς ενότητες του σεμιναρίου, υπάρχει η έκπτωση 30% επί της αρχικής τιμής.

Η ίδια έκπτωση ισχύει και για τους παλαιότερους μαθητές μας, φοιτητές, ανέργους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια.

Η τιμή με την έκπτωση διαμορφώνεται στα 249 ευρώ για κάθε ενότητα. Η τιμή χωρίς έκπτωση για μία μόνο ενότητα, είναι 349 ευρώ.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, που σας αποστέλλεται μετά από επικοινωνία μαζί μας.

Για την έκπτωση χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο  211-1832-736 ή στο mail: tgseminars@gmail.com

Σε ποιους απευθύνεται:

Απευθύνεται σε:Ear acuperssure with Swarovski crystals

 • Ιατρούς,
 • Φυσικοθεραπευτές,
 • Ψυχολόγους
 • Ειδικούς στη Μάλαξη,
 • Ρεφλεξολόγους,
 • Γυμναστές,
 • Επαγγελματίες Υγείας,

Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη μέθοδος για κάθε επαγγελματία υγείας, για θεραπευτική χρήση στους ασθενείς τους, καθώς μπορεί να δώσει ασφαλή και αποτελεσματική λύση σε μια πληθώρα παθολογικών καταστάσεων. Ειδικότερα σε θέματα άγχους και ψυχοσωματικών διαταραχών που προέρχονται από το άγχος, θα είναι μια εξαιρετική

Σημαντικό να τονίσουμε ότι συνδυάζεται με κάθε θεραπευτική τεχνική, και μπορεί να αυξήσει την δραστικότητα και αποτελεσματικότητά τους.

Εγγραφή στο σεμινάριο

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 211-1832-736 ή στο mail: tgseminars@gmail.com για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο και να σας απαντήσουμε σε όποια ερώτηση έχετε.

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο καθώς και για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας. Χρειάζεται να γράψετε στην φόρμα μαζί με το όνομά σας:

“Σεμινάριο Ωτικής μεθόδου”

(Η φόρμα χρειάζεται να συμπληρωθεί για την κράτηση της θέσης σας στο σεμινάριο. Με αυτή τη διαδικασία ολοκληρώνετε την εγγραφή σας και είμαστε σε συμφωνία με τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!)

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου πελάτη καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει το Ιατρείο ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.”

Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

  Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  Σας περιμένουμε με χαρά!

  Τις άλλες Αυτοτελείς ενότητες του σεμιναρίου μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας:

  1η Αυτοτελής Ενότητα Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου- Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία: Αυχένας – Άνω Άκρο Λαιμός- Δια ζώσης και Διαδικτυακό

  2η Αυτοτελής Ενότητα – Σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου: Μέση, Κάτω άκρο, Χρόνιος πόνος, Λεμφικό

  3η Αυτοτελής Ενότητα Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτικού Acupressure- Ωτοβελονισμού: Πόνοι κεφαλής – προσώπου –Τόνωση Ανοσοποιητικού.

  Διοργάνωση από: