Δήλωση Ενδιαφέροντος για Εγγραφή στο Διαδικτυακό Σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας, 2η Αυτοτελής Ενότητα: Οσφυϊκή μοίρα, κάτω άκρο, Χρόνιος πόνος, Βελτίωση λεμφικού συστήματος.

Διαδικασία εγγραφής:

 

Αγαπημένοι μας φίλες και φίλοι, συμπληρώνοντας την φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις προεγγραφών, για τη συμμετοχή σας στην Αυτοτελή ενότητα του σεμιναρίου Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας – Ωτικού Acupressure για την αντιμετώπιση: Οσφυϊκή μοίρα, κάτω άκρο, Χρόνιος πόνος, Βελτίωση λεμφικού συστήματος.

(Χρειάζεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εγγραφής σας για να κρατηθεί θέση στα σεμινάρια όπως αναφέρετε στη συνέχεια).

Διαδικτυακή Διδασκαλία: Σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας – Ωτικού Acupressure:

Αυτοτελής ενότητα σεμιναρίου: Παθήσεις Οσφύος– Κάτω άκρων – Λεμφικού –  Χρόνιος & Νευροπαθητικός Πόνος, 16 διδακτικές ώρες, είναι διαθέσιμο μαγνητοσκοπημένη μορφή στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα των σεμιναρίων μας.

Ύλη για την  2η  Αυτοτελή Ενότητα του νέου Ακαδημαϊκού Έτους: Παθήσεις Οσφύος – Κάτω άκρων – Χρόνιος Πόνος- Λεμφικού συστήματος: 

Ανατομία – Ηλεκτρική ανίχνευση των σημείων της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας – ωτοβελονισμού που θα αναλυθούν στο σεμινάριο που θα διεξαχθεί κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Βασικές αρχές ηλεκτροθεραπείας.

 

 1. Οσφυαλγία -Ισχιαλγία
 2. Πόνοι – Παθήσεις στα γόνατα
 3. Παθήσεις ποδοκνημικής – Πόνοι – Διαστρέμματα
 4. Αντιμετώπιση Χρόνιου Πόνου.
 5. Μυοσκελετικός και νευροπαθητικός πόνος.
 6. Ηλεκτροθεραπεία για την αντιμετώπιση του οξύ και χρόνιου πόνου- Ανίχνευση, εντόπιση, επιλογή των ειδικών θεραπευτικών συχνοτήτων.
 7. Σημεία για την βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας και μυϊκών πόνων στα κάτω άκρα.

 

Με την ολοκλήρωση θα χορηγηθεί στους διδασκόμενους Βεβαίωση Συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν όλο τον κύκλο του σεμιναρίου και συμμετέχουν επιτυχώς στις τελικές εξετάσεις, θα λαμβάνουν και Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

 

 Η διεξαγωγή των σεμιναρίων θα γίνεται μια ενότητα ανά δύο μήνες, στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί.

Νέα Υπηρεσία: Υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης!

Τιμή Σεμιναρίου:

Για όσες και όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν και τις άλλες 2 Αυτοτελείς ενότητες του σεμιναρίου, υπάρχει ειδική έκπτωση 30% επί της αρχικής τιμής.

Η ίδια έκπτωση ισχύει και για τους παλαιότερους μαθητές μας, φοιτητές, ανέργους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια.

Η τιμή με την έκπτωση διαμορφώνεται στα 249 ευρώ για κάθε ενότητα. Η τιμή χωρίς έκπτωση για μία μόνο ενότητα, είναι 349 ευρώ.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε απευθείας από την ιστοσελίδα, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από ασφαλές περιβάλλον, ή

μέσω τραπεζικού λογαριασμού, που σας αποστέλλεται μετά από επικοινωνία μαζί μας.

Για την έκπτωση χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας δοθεί ειδικό εκπτωτικό κουπόνι εισόδου στα σεμινάρια. Επικοινωνήστε μαζί μας στο  211-1832-736 ή στο mail: tgseminars@gmail.com

Διδάσκει ο:

Φωτογραφία του εισηγητή της μεθόδου Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας - Ωτικό Acupressure ο οποίος θα διδάξει την 2η ενότητα του σεμιναρίου Γκατζούνης Θεόδωρος, Φυσίατρος με μετεκπαίδευση στον βελονισμό, Ωτοβελονισμό,  Acupressure και Ωτικό Acupressure.

Στην τιμή περιλαμβάνονται αναλυτικές ηλεκτρονικές σημείωσες με επεξηγηματικά σχήματα και εικόνες.

Επίσης περιλαμβάνεται και η αποστολή ερωτήσεων για εμπέδωση της ύλης. Οι απαντήσεις διορθώνονται και συζητούνται εξατομικευμένα για κάθε διδασκόμενο και λύνονται οι όποιες απορίες τους.

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης,  υπάρχει επίσης και η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον διδάσκοντα για κάθε ζήτημα και απορία. Για κάθε ενότητα οι διδασκόμενοι θα λαμβάνουν Βεβαίωση Συμμετοχής. Όσοι παρακολουθήσουν όλες τις Αυτοτελείς ενότητες θα μπορούν να λάβουνε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, διάρκειας 140 Ωρών, μετά την επιτυχή συμμετοχή τους σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

 

Νέα Υπηρεσία: Είναι διαθέσιμη η διαδικτυακή παρακολούθηση!

 Για κάθε πληροφορία και απορία σας, μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο 211-1832-736, καθώς και στο e-mail: tgseminars@gmail.com

 

* Στην τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνονται οι πλήρεις σημειώσεις του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή.

logo tgseminars

 

Διοργάνωση από: tgseminars

Φόρμα δήλωσης Ενδιαφέροντος για εγγραφή στο σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας.

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου αναγνώστη – συμμετέχοντα καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει  ο Θεόδωρος Γκατζούνης ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.” Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

  Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  Οι Άλλες δύο ενότητες του σεμιναρίου:

  Διαδικτυακό Σεμινάριο- 1η Αυτοτελής Ενότητα Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας- Αυχένας – Άνω Άκρο Λαιμός

  Διαδικτυακό Σεμινάριο- 3η Αυτοτελής Ενότητα Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας – Ωτικού Acupressure- Ωτοβελονισμού: Πόνοι κεφαλής – προσώπου –Τόνωση Ανοσοποιητικού.