Δήλωση Ενδιαφέροντος για Εγγραφή στο Σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας.

Διαδικασία εγγραφής:

 

Αγαπημένοι μας φίλες και φίλοι, συμπληρώνοντας την φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις προεγγραφών, για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο του Ωτικού Acupressure.

(Χρειάζεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εγγραφής σας για να κρατηθεί θέση στα σεμινάρια όπως αναφέρετε στη συνέχεια).

Εικόνες αυτιών όπου γίνεται εφαρμογή Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας - Ωτικό Acupressure  που θα διδαχθεί στο σεμινάριο και φωτογραφία του εισηγητή Γκατζούνη ΘεόδωρουΗμερομηνία και τόπος διεξαγωγής για το Σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας – Ωτικού Acupressure:

2η Αυτοτελής ενότητα σεμιναρίου: Χρόνιος Πόνος- Παθήσεις οσφύος, κάτω άκρων: Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στις 12:30-20:30

 

 

 Η διεξαγωγή των σεμιναρίων θα γίνεται σε χώρο στο κέντρο της Αθήνας- περιοχή Αμπελοκήπων, προσβάσιμο με τα μέσα και το μετρό.

 

Διδάσκει ο:

Φωτογραφία του εισηγητή της μεθόδου Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας - Ωτικό Acupressure  ο οποίος θα διδάξει την 2η ενότητα του σεμιναρίου Γκατζούνης Θεόδωρος, Φυσίατρος με μετεκπαίδευση στον βελονισμό, Ωτοβελονισμό,  Acupressure και Ωτικό Acupressure.

Κόστος Σεμιναρίου:

Λεπτομέρειες για το κόστος και τις προσφορές προεγγραφών, θα σας αποσταλούν με την συμπλήρωση της φόρμας που ακολουθεί, ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

 Για κάθε πληροφορία και απορία σας, μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο 211-1832-736, 6972388252 καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:tseminars@gmail.com

 

* Στις προσφορές του σεμιναρίου συμπεριλαμβάνονται τα παρεχόμενα στο διάλειμμα καφές, ροφήματα, και εδέσματα.

*Επίσης συμπεριλαμβάνονται αναλυτικές ψηφιακές σημειώσεις, που θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά.

Λογότυπος του tgseminars, εικόνα στην οποία από το κέντρο του κύκλου συμβόλου Γιν-Γιανγκ, περνάει το κυρίκειο του Ασκληπιού, μια χρυσή ράβδος που καταλήγει σε φτερά, στην οποία τυλίγονται δύο ερπετά

Διοργάνωση από: tgseminars

Φόρμα δήλωσης Ενδιαφέροντος για εγγραφή στο σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας.

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου επισκέπτη/ενδιαφερόμενου. Επίσης για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει ο Ιατρός Θεόδωρος Γκατζούνης ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση. Και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters με επιστημονικό περιεχόμενο.”

Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ