Αγαπημένοι φίλες και φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνουμε την νέα μας Διαδικτυακή υπηρεσία Προσωπικών σεμιναρίων.

Απευθύνεται στο εύρη κοινό και οι κύριες θεματολογίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε είναι:

 

Ψυχοσωματικές καταστάσεις,

Χρόνια Σύνδρομα Πόνου,

Διαταραχές Διατροφής,

Θέματα προσωπικής ανάπτυξης.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας και για ειδικά θέματα τα οποία σας απασχολούν, τα οποία να μην αναφέρονται στις παραπάνω θεματολογίες.

 

Η Διαδικτυακή Υπηρεσία Προσωπικών σεμιναρίων έχει σκοπό την εξατομικευμένη παροχή πληροφοριών για θέματα που σας απασχολούν, με σκοπό την εκμάθηση μεθόδων και τεχνικών που θα σας βοηθήσουν στην αντιμετώπισή τους.

 

Αυτό που έχει διαπιστωθεί σε άτομα που αντιμετωπίζουν χρόνιες καταστάσεις είναι ότι απαιτείται η εξατομικευμένη πληροφόρηση και αντιμετώπιση αυτών των καταστάσεων. Όταν έχει μεταπέσει σε χρονιότητα ένα πρόβλημα, πολλές φορές είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι κάτι στην ζωή του ατόμου, είναι χωρίς να αντιμετωπίζεται επαρκώς. Αυτό μπορεί να αφορά τόσο σε φυσικό επίπεδο (άσκηση, διατροφή), όσο και ψυχικό (αγχώδεις καταστάσεις, φοβίες, κ.α.).

 

Με αυτή την διαδικτυακή μας υπηρεσία, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αναλύσουμε διεξοδικά όλες τις παραμέτρους του θέματος που σας απασχολεί. Ακόμα περισσότερο την  καθημερινότητάς σας, ώστε να μπορείτε να παρέμβετε σε όσα σας εμποδίζουν από το να απαλλαγείτε από το θέμα σας.

Οι μέθοδοι και οι τεχνικές που θα χρησιμοποιούνται αφορούν αλλαγές στην καθημερινότητα, σε συνδυασμό με εντοπισμό και αλλαγή σε συνήθειες που επιβαρύνουν την κατάσταση. Στόχος είναι η εκμάθηση μεθόδων που μπορούν να εφαρμόζονται από τα ίδια τα άτομα σε καθημερινή βάση.

Κάποιες από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται είναι οι εξής:

  • Σημεία του σώματος που μέσω πίεσης μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση (Acupressure),
  • ειδικές εξατομικευμένες τεχνικές αναπνοής που συντελούν στην χαλάρωση,
  • παρεμβάσεις στην διατροφή εφόσον είναι απαραίτητες.
  • Εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης,
  • τεχνικές χαλάρωσης,
  • αλλαγές στον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των θεμάτων.

Ο συνδυασμός των παραπάνω ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου, μπορούν να ανακουφίσουν και να δώσουν την λύση σε δυσεπίλυτα και χρόνια προβλήματα.

Ακόμα και μικρές αλλαγές, όταν γίνονται καθημερινά και συστηματικά, μπορούν μακροπρόθεσμα να βοηθήσουν στην επίλυση ακόμα και των μεγαλύτερων θεμάτων. Βασική αρχή είναι ότι οι παρεμβάσεις γίνονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Αυτό έχει ως στόχο να μπορούν να ενσωματωθούν στην καθημερινότητά του, ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Διαδικτυακή υπηρεσία Προσωπικών σεμιναρίων- Διάρκεια.

Η διάρκεια της υπηρεσίας είναι μια έως δύο ώρες ανά προσωπική επικοινωνία. Θα γίνεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του Zoom. Θα έχετε την δυνατότητα ερωτήσεων, εκμάθησης και εφαρμογής τεχνικών που θα σας βοηθήσουν και όλα αυτά σε άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή. Είναι σχεδιασμένο ώστε να βοηθήσει άτομα που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές, ή που θέλουν να αποφύγουν την μετάβαση στο κέντρο της πόλης. Θα αποστέλλεται υλικό σε ψηφιακή μορφή για να ανατρέχετε κάθε φορά όταν έχετε απορίες. Επίσης Θα υπάρχει χρόνος για την επίλυση των αποριών και απάντησης άμεσα ερωτήσεων.

 

Το κόστος είναι 50 Ευρώ την ώρα και οι αποδείξεις θα στέλνονται ηλεκτρονικά. Η κατάθεση θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα σας αποσταλεί, πριν την ημερομηνία της διαδικτυακής επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 211-1832-736 όπου και θα απαντηθούν οι ερωτήσει σας.

 

Εισηγητής:

Γκατζούνης Θεόδωρος, Φυσίατρος, με μετεκπαίδευση στον Βελονισμό, Ωτοβελονισμό, Acupressure, με Μεταπτυχιακό – Master στην Θεραπευτική Άσκηση,

Καθηγητής Σεμιναρίων Acupressure, Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας – Ωτοβελονισμού, Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας, Πρώτων Βοηθειών, σε Δευτεροβάθμια, Τριτοβάθμια ιδρύματα και σε Ιδιαίτερα μαθήματα.

Από: logo tgseminars