Αγαπημένοι φίλες και φίλοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ειδική Προσφορά για το Διαδικτυακό σεμινάριο Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική προσέγγιση, με έκπτωση 200 ευρώ (40%), στα πλαίσια της Cyber Monday  24-27/11/2023. Το διαδικτυακό μας σεμινάριο, από 600 ευρώ, θα κοστίζει για εκείνο το διάστημα 399 ευρώ.

Η πληρωμή θα γίνει σε δύο δόσεις, μια με την εγγραφή σας και μια τον Φεβρουάριο του 2024

Το σεμινάριο «Ανατομίας, Φυσιολογίας και Παθολογίας με ολιστική Προσέγγιση» έχει διάρκεια 63 διδακτικές ώρες, έχει έναρξη στις 16/10 και είναι διαδικτυακό, με ασύγχρονη διδασκαλία, μέσω βίντεο 2 ωρών κάθε εβδομάδα για επτά μήνες.

Τα βίντεο, παραμένουν στη διάθεσή σας για όλο το διάστημα που διαρκεί η διδασκαλία και για ένα χρόνο μετά!

Για την Ειδική προσφορά στο Διαδικτυακό σεμινάριο Ανατομίας στα πλαίσια της Cyber Monday  που ισχύει από 24-27/11/2023, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εγγραφής, ή να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 211-1832-736 ή στο mail μας: tgseminars@gmail.com , στέλνοντας μαιλ με την ένδειξη: 

“Σεμινάριο Ανατομίας – Προσφορά”

 

Μπορείτε να συμπληρώσετε επίσης την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και να γράψετε στο πεδίο “Περιοχή” την λέξη:

«Σεμινάριο Ανατομίας Προσφορά»

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου αναγνώστη-συμμετέχοντα. Καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει ο Θεόδωρος Γκατζούνης ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.” Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

  Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

   

  Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για την εγγραφή και κάθε απορία σας.

  Για περισσότερες πληροφορίες, την αναλυτική ύλη και την δομή για το σεμινάριο Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική προσέγγιση, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

  Διαδικτυακό Σεμινάριο Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας, με Ολιστική Προσέγγιση.

   

  Επίσης στο τηλέφωνο 211-1832-736 και το mail μας: tgseminars@gmail.com , μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις και κάθε απορία σας για το Διαδικτυακό σεμινάριο Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική προσέγγιση το οποίο προσφέρουμε με έκπτωση 200 ευρώ (40%), στα πλαίσια της Cyber Monday  24-27/11/2023.

  Κόστος με την εκπτωτική προσφορά από 600 ευρώ στα 399 ευρώ!

   

  Μπορείτε επίσης να αφήσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

  Σας περιμένουμε με χαρά!

  Διδάσκων: Γκατζούνης Θεόδωρος, Φυσίατρος

  Διοργάνωση από: