Αγαπημένοι φίλες και φίλοι, σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή σας στην εισαγωγική μας διάλεξη για το σεμινάριο της Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική προσέγγιση.

Στην ομιλία ξεκινήσαμε με την εισαγωγή στην Ανατομία, Φυσιολογία, Παθολογία καθώς και την έννοια της ολιστικής προσέγγισης.

Αναλύσαμε και ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, τις ιογενείς λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού και την ολιστική τους αντιμετώπιση.

Αναφερθήκαμε στην διατροφή, τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία, τα βότανα που μπορούν να μας βοηθήσουν στην αντιμετώπισή τους. Επίσης για την πρόληψη αυτών των λοιμώξεων.

Αναφερθήκαμε και την Δομή, τα οφέλη και τον τρόπο παρακολούθησης του Διαδικτυακού μας σεμιναρίου, διάρκειας 60 ωρών.

 

Καθώς η ομιλία έχει μαγνητοσκοπηθεί, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ξανά στην ιστοσελίδα μας και πάλι Δωρεάν!

 

Για όλους όσους το παρακολουθήσατε αλλά και για όσους ήταν χωρίς να μπορέσετε να μας συντροφεύσετε στην ζωντανή ομιλία, στη συνέχεια θα βρείτε οδηγίες για να μπορέσετε να δείτε όλη την εισαγωγική ομιλία.

 

Αρχικά θα πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μπείτε στην πλατφόρμα των σεμιναρίων:

 

 

https://tgseminars.thinkific.com/courses

 

Θα σας εισάγει στην αρχική σελίδα, όπου θα σας ζητήσει να κάνετε εγγραφή στην σελίδα των σεμιναρίων. Η εγγραφή είναι δωρεάν και γίνεται αφού βάλετε το e-mail σας και ένα συνθηματικό για την ιστοσελίδα. Προσοχή, όχι το συνθηματικό του μαιλ σας, αλλά κάποιο για να μπαίνετε στην σελίδα μας, όπως γίνετε και για κάθε ιστότοπο στον οποίο κάνουμε εγγραφή.

 

Μετά θα πατήσετε στο εικονίδιο του σεμιναρίου Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική προσέγγιση.

Πατώντας στο εικονίδιο, θα μπείτε στην αρχική σελίδα του σεμιναρίου, όπου μπορείτε να δείτε τόσο την εισαγωγική μας διάλεξη. Στο σεμινάριο υπάρχει και άλλο όσο και άλλο δωρεάν υλικό, που αφορά το DNA  και τη σχέση γονιδίων με το περιβάλλον, σε μορφή βίντεο. Προστίθεται τακτικά και νέο υλικό, καθώς προχωρούν οι ενότητες του σεμιναρίου.  Θα βρείτε επίσης και πληροφορίες που αφορούν την ύλη και τη Δομή του σεμιναρίου. Μπορείτε φυσικά αν θέλετε και να εγγραφείτε, για να παρακολουθήστε όλο το σεμινάριο!

 

Το δωρεάν υλικό έχει ως χαρακτηριστικό εικονίδιο το “Free Preview” (Ελεύθερη παρακολούθηση) δίπλα στην κάμερα:

 

 

 

 

 

Στο τηλέφωνο 211-1832-736, το mail μας: tgseminars@gmail.com και στο https://tgseminars.thinkific.com/, μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις και κάθε απορία σας ή να αφήσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Ένα μικρό δίλεπτο δείγμα της εισαγωγής του σεμιναρίου (η οποία έχει διάρκεια μιας διδακτικής ώρας, λίγο πάνω από 50 λεπτά), μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι μας στο YouTube:

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, καλή παρακολούθηση και θα χαρώ να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας!

 

logo tgseminars

Διοργάνωση από tgseminars