Αγαπημένοι φίλοι και φίλες με χαρά σας ανακοινώνουμε την ύλη, τη δομή και την ημερομηνία διεξαγωγής για την νέα Αυτοτελή ενότητα στο σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία, με θέμα: Παθολογίες κατά συστήματα – Αναπνευστικό, Γαστρεντερικό, Νευρικό, Ανδρολογία, Νευρολογία, Οφθαλμοί, Ενδοκρινείς, Διαταραχές στάσης σώματος.

Στην ενότητα θα αναλύσουμε πώς αντιμετωπίζουμε με την μέθοδο τις εξής παθολογίες κατά συστήματα:

1. Αναπνευστικό:

Άτυπη αλλεργική ρινίτιδα

Βρογχικό άσθμα

Λοιμώξεις αναπνευστικού

2. Ουροποιητικό:

Ουρολοιμώξεις

Κωλικός Νεφρού

Νευρογενής ουροδόχος κύστη

 

3. Ανδρολογία:

Χρόνια Προστατίτιδα

Νόσος του Peroni

Στυτικές Διαταραχές

 

4. Νευρολογικά

Σκλήρυνση κατά πλάκας: Διαταραχές Ουροδόχου κύστης – Διαταραχές Εντέρου

Εγκεφαλικά:  Σπαστικότητα – Διαταραχές μνήμης – συγκέντρωσης

Πάρκινσον

Ίλιγγος

5. Γαστρεντερικό:

Σακχαρώδης Διαβήτης

Αιμορροΐδες

Ψυχοσωματικές διαταραχές εντέρου – Νόσος του Crohn

 

6. Ψυχοσωματικές διαταραχές διατροφής

Νευρογενής ανορεξία

 

7. Ενδοκρινείς:

Θυρεοειδίτιδες

 

8. Οφθαλμικές παθήσεις:

Επιπεφυκίτιδες,

Αλλεργικοί ερεθισμοί οφθαλμών

9. Διαταραχές στάσης σώματος

Ειδική Ώτο-στασιολογία – Βελτίωση στάσης σώματος

 

10. Καρδιολογία:

Αρτηριακή Υπέρταση

11. Ωτική Μάλαξη για την αντιμετώπιση οξέως πόνου – τραυματισμών

 

 

 

Θα διεξαχθεί στις 8-9/Απριλίου/2023 στην Αθήνα.

Υπάρχει δυνατότητα και διαδικτυακής παρακολούθησης.

 

Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις προεγγραφών 30% επί της αρχικής τιμής, που ισχύουν έως και τις 7/04/2023

Η κάθε αυτοτελής ενότητα έχει διάρκεια 16 διδακτικών ωρών. Η τιμή με την έκπτωση διαμορφώνεται στα 249 ευρώ για κάθε ενότητα. Η τιμή χωρίς έκπτωση για μία μόνο ενότητα, είναι 349 ευρώ.

Η ίδια έκπτωση ισχύει και για παλαιότερους μαθητές μας, φοιτητές και ανέργους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε απευθείας από την ιστοσελίδα, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από ασφαλές περιβάλλον, ή

μέσω τραπεζικού λογαριασμού, που σας αποστέλλεται μετά από επικοινωνία μαζί μας.

*Χορηγούνται βεβαιώσεις συμμετοχής 16 ωρών σε κάθε ενότητα.

Για την έκπτωση που ισχύει έως τις 07/04/2023, χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας:

είτε συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής,

ή με απευθείας επικοινωνία στο τηλέφωνό μας 211-1832-736 ή

με μήνυμα στο μαιλ μας: tgseminars@gmail.com

Φόρμα δήλωσης Ενδιαφέροντος- 8η Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία, για την αϋπνία, δυσμηνόρροια και άλλα συχνά προβλήματα που θα διεξαχθεί στις 8-9/04/2023.

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου αναγνώστη – συμμετέχοντα καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει  ο Θεόδωρος Γκατζούνης ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.” Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.   

  Αναλυτικά για το σεμινάριο:

  Η Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδος, ανιχνεύει και αντιμετωπίζει παθήσεις όλου του οργανισμού, μέσω της ενεργοποίησης ειδικών σημείων που βρίσκονται στην περιοχή του αυτιού. Αυτό γίνεται μέσω της διέγερσης των νεύρων που βρίσκονται στο αυτί και ενεργοποιούν περιοχές του εγκεφάλου και του αυτόνομου νευρικού συστήματος.

  Έτσι μπορεί να επιτευχθεί παυσίπονη, αντιφλεγμονώδη, μυοχαλαρωτική, αγχολυτική δράση, βελτίωση στη διάθεση, την λειτουργία του ανοσοποιητικού και ποικίλες δράσεις σε ολόκληρο τον οργανισμό.

  Όγδοη Αυτοτελής Ενότητα: Παθολογία κατά συστήματα (Αναπνευστικό, Γαστρεντερικό, Νευρικό, Ανδρολογία, Νευρολογία, Οφθαλμοί, Ενδοκρινείς, Διαταραχές στάσης σώματος): 8-9/04/2023

   

   

   

   

   

   

   

  Στόχος μας είναι να μπορεί ο κάθε διδασκόμενος να εφαρμόσει την διδακτέα ύλη από την πρώτη κιόλα ημέρα. Στην 8η Αυτοτελή ενότητα στο σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην Πρακτική εξάσκηση.

  Επίσης στην επίδειξη και εφαρμογή των βασικών αρχών της τεχνικής σε όλους τους συμμετέχοντες. Στόχος μας είναι να μπορεί ο κάθε διδασκόμενος να εφαρμόσει την διδακτέα ύλη από την πρώτη κιόλα ημέρα!

  Η νέα μας υπηρεσία στην διδασκαλία των σεμιναρίων είναι ότι βρίσκονται πλέον διαθέσιμα και σε διαδικτυακή μορφή και έτσι μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όποια στιγμή επιλέξετε, από όποιο μέρος της Ελλάδας και του κόσμου βρίσκεστε.

  Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις προεγγραφών 30% επί της αρχικής τιμής, που ισχύουν έως και τις 7/04/2023

   

  Περισσότερες πληροφορίες για την Όγδοη Αυτοτελής Ενότητα: Παθολογία κατά συστήματα (Αναπνευστικό, Γαστρεντερικό, Νευρικό, Ανδρολογία, Νευρολογία, Οφθαλμοί, Ενδοκρινείς, Διαταραχές στάσης σώματος):

  Στα σεμινάρια συνδυάζονται αρμονικά και αποτελεσματικά, στοιχεία από τις διάφορες τεχνικές ενεργοποίησης του ωτικού πτερυγίου, όπως:

  το Ωτικό Acupressure (Auricular Acupressure),

  τον Ωτοβελονισμό καθώς τα σημεία που χρησιμοποιούνται είναι κοινά,

  την Ωτοθεραπεία με τη χρήση φυσικών μέσων,

  την θεραπεία με ειδικά μηχανήματα (με μηχανήματα ηλεκτροδιέγερσης– ωτικά ΤΕΝS, Laser κ.α.).

   

  Πλεονεκτήματα της διδασκαλίας στο σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία –Ωτοβελονισμός:

  Μέσω της εικοσαετούς επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας του εισηγητή, τόσο σε θεραπευτικό όσο και σε διδακτικό επίπεδο, χρησιμοποιούνται στοιχεία από τις Δυτικές θεραπευτικές προσεγγίσεις (Γαλλική, Ιταλική, Γερμανική σχολή), την Αμερικανική και τις Ανατολικές.

  Χρησιμοποιούνται τα σημεία του ωτικού πτερυγίου και οι θεραπευτικές τεχνικές εκείνες που μέσω επιστημονικών και κλινικών ερευνών έχουν αποδειχθεί ότι είναι:

  εύχρηστα,

  επιστημονικά τεκμηριωμένα,

  ασφαλή και

  τα πλέον αποτελεσματικά.

  Σημεία στο ωτικό πτερύγιο που θα διδαχθούν στην 5η Αυτοτελή Ενότητα Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία –Ωτοβελονισμός

  Οι πρωτοποριακές καινοτομίες στην διδασκαλία και πρακτική, έχουν σαν σκοπό την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα της θεραπείας και την μεγιστοποίηση της κατανόησης των διδασκόμενων. Έτσι να μπορούν να εφαρμόζουν την τεχνική από την πρώτη κιόλας ημέρα.

   

  Δομή της 8ης Αυτοτελούς Ενότητας για το σεμινάριο της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία – Ωτοβελονισμός:

  Η διδασκαλία βασίζεται στα πλέον σύγχρονα εκπαιδευτικά συμπεράσματα, με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζει την θεωρία με την πρακτική εξάσκηση. Χρησιμοποιούνται τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα καθώς και ειδική δεύτερη κάμερα για την επίδειξη των ωτικών σημείων κατά την πρακτική στο πρόπλασμα. Στην διαδικτυακή μορφή το σεμινάριο έχει ειδικό μοντάζ ώστε να είναι ενδιαφέρον και κατανοητό, όπως και στην δια ζώσης μορφή του.

  Σαν αποτέλεσμα θα μπορεί ο κάθε διδασκόμενος να εφαρμόσει την διδακτέα ύλη από την πρώτη κιόλας ημέρα! Αυτό είναι κάτι το οποίο βεβαιώνουν όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων.

  Η κάθε Αυτοτελής ενότητα έχει διάρκεια 16 διδακτικών ωρών.

  Καθώς το σεμινάριο αποτελείται από αυτοτελείς ενότητες, είναι σχεδιασμένο για να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει την/τις ενότητες του ειδικού του ενδιαφέροντος και να λάβει βεβαίωση συμμετοχής 16 ωρών. Μπορεί να παρακολουθήσει λοιπόν την ενότητα αυτή, για το αδυνάτισμα, διακοπή καπνίσματος και εθισμούς, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχει παρακολουθήσει τις προηγούμενες.

  Νέα Υπηρεσία: Οι 6 πρώτες Αυτοτελείς ενότητες είναι διαθέσιμες και διαδικτυακά!

  Σε ποιους απευθύνεται:

  Η διδασκαλία της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου στα σεμινάρια είναι δομημένη με σκοπό να διδάξει την μέθοδο με απλότητα, σαφήνεια και αποτελεσματικότητα.

  Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που διδάσκει με πολύ πρακτική εξάσκηση, μέσω της εμπειρίας και θεωρητικής ανάλυσης του κάθε θέματος και με πρακτικά παραδείγματα.

  Απευθύνεται σε:

  • Ιατρούς,
  • Φυσικοθεραπευτές,
  • Ψυχολόγους
  • Ειδικούς στη Μάλαξη,
  • Ρεφλεξολόγους,
  • Γυμναστές,
  • Επαγγελματίες Υγείας,

  Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη μέθοδος για κάθε επαγγελματία υγείας, για θεραπευτική χρήση στους ασθενείς τους, καθώς μπορεί να δώσει ασφαλή και αποτελεσματική λύση σε μια πληθώρα παθολογικών καταστάσεων.

  Σημαντικό να τονίσουμε ότι συνδυάζεται με κάθε θεραπευτική τεχνική, και μπορεί να αυξήσει την δραστικότητα και αποτελεσματικότητά τους.

   

   Οφέλη από την παρακολούθηση της 8ης Αυτοτελούς Ενότητας για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία – Ωτοβελονισμός.

  Πρόπλασμα αυτιού που θα χρησιμοποιηθεί στην πρακτική στην 7ης Αυτοτελή Ενότητα για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία – Ωτοβελονισμός, για την αϋπνία, δυσμηνόρροια και άλλα συχνά προβλήματα.

   

  Με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας του σεμιναρίου, οι διδασκόμενοι θα έχουν αποκτήσει μια μέθοδο για την αντιμετώπιση παθήσεων και καταστάσεων που αναλύονται.

  Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, έχει δώσει έγκριση για πάνω από 150 Καταστάσεις στις οποίες μπορεί η μέθοδος να είναι αποτελεσματική.

  Η μέθοδος της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας, είναι ασφαλής, εύχρηστη και παρουσιάζει αποτελεσματικότητα άνω το 90% για την αντιμετώπιση χρόνιων, ακόμα και δυσίατων καταστάσεων.

  Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πραγματικά μπορεί να ανακουφίσει και να δώσει τη λύση και σε καταστάσεις που αλλιώς θα χαρακτηρίζονταν ακόμα και άλυτες.

  Αυτό την καθιστά ένα χρήσιμο και απαραίτητο μέσο που κάθε επαγγελματίας υγείας χρειάζεται να κατέχει για να εμπλουτίσει τις θεραπευτικές του δυνατότητες.

  Πρόπλασμα αυτιού στο οποίο γίνεται η επίδειξη ωτικών σημείων που θα χρησιμοποιηθούν κατά την πρακτική της 7ης Αυτοτελούς Ενότητας για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία – Ωτοβελονισμός, για την αϋπνία, δυσμηνόρροια και άλλα συχνά προβλήματα.

  Διεξαγωγή της 8ης Αυτοτελούς Ενότητας:

  Η 8η Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία, για την αϋπνία, δυσμηνόρροια και άλλα συχνά προβλήματα, θα διεξαχθεί στις 8-9/04/2023, στην Αθήνα.

  Υπάρχει η δυνατότητα και διαδικτυακής παρακολούθησης!

  Τα σεμινάρια διατίθενται πλέον και διαδικτυακά, σε ειδική πλατφόρμα, με την μορφή βιντεοσκοπημένων διαλέξεων υψηλής ποιότητας εικόνας και επεξεργασίας (μοντάζ), ώστε να τα παρακολουθείτε όποτε θέλετε κι από όπου κι αν βρίσκεστε!

   

  Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις προεγγραφών 30% επί της αρχικής τιμής, που ισχύουν έως και τις 7/04/2023

   

  Η τιμή με την έκπτωση διαμορφώνεται στα 249 ευρώ για κάθε ενότητα. Η τιμή χωρίς έκπτωση για μία μόνο ενότητα, είναι 349 ευρώ.

  Η ίδια έκπτωση ισχύει και για παλαιότερους μαθητές μας, φοιτητές και ανέργους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια.

  Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε απευθείας από την ιστοσελίδα, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από ασφαλές περιβάλλον, ή

  μέσω τραπεζικού λογαριασμού, που σας αποστέλλεται μετά από επικοινωνία μαζί μας.

  Για την έκπτωση που ισχύει έως τις 16/02/2023, χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας, στην φόρμα εγγραφής, στο τηλέφωνό μας ή στο μαιλ μας.

  Φόρμα δήλωσης Ενδιαφέροντος- 8η Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία, για την αϋπνία, δυσμηνόρροια και άλλα συχνά προβλήματα,που θα διεξαχθεί στις 8-9/04/2023.

   

  “Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου αναγνώστη – συμμετέχοντα καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει  ο Θεόδωρος Γκατζούνης ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.” Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

  Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

   Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο   ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

    

    Για κάθε πληροφορία και απορία σας, μπορείτε να μας βρείτε στο 211-1832-736, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

   tgseminars@gmail.com 

   Σας περιμένουμε με χαρά!

    

   Διοργάνωση από:

   logo tgseminars