Υποφέρετε από κάποιο χρόνιο σύνδρομο πόνου;

                        Έχετε διατροφικές διαταραχές που παρεμποδίζουν την ευζωία σας;

Υπάρχει κάποια ψυχοσωματική κατάσταση που σας ταλαιπωρεί χρόνια;

            Βιώνετε προσωπικά θέματα που σκιάζουν την καθημερινότητά σας και θολώνουν τη σκέψη σας;

 

    Ένα χρόνιο πρόβλημα συνιστά ένδειξη ότι κάτι στη ζωή σας αντιμετωπίζεται ανεπαρκώς. Αυτό μπορεί να αφορά στο φυσικό (άσκηση, διατροφή) ή στο ψυχικό επίπεδο (αγχώδεις καταστάσεις, φοβίες κ.α.). Άρα, ένα χρόνιο πρόβλημα αποτελεί σαφή ένδειξη ότι χρειάζεται να γίνουν αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή  – στη διατροφή σας, σε συνήθειές σας, στον τρόπο σκέψης σας κ.α.. Συνεπώς, πρέπει να παρέμβετε σε όσα σας εμποδίζουν και να απαλλαγείτε από αυτά.

 

Στο κομβικό αυτό σημείο – της ανάλυσης των παραμέτρων του θέματος που σας απασχολεί και της παρέμβασης σε όσα σας εμποδίζουν να απαλλαγείτε από το θέμα σας – έρχεται η δική μου συμβολή. Η πλέον των 20 χρόνων θεραπευτική εμπειρία μου, μου δίνει τη δυνατότητα να επισημάνω τις αιτίες και τις προεκτάσεις των προβλημάτων που σας απασχολούν, να συστήσω μεθόδους και τεχνικές που θα φέρουν ευεργετικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και να σας καθοδηγήσω στην εκμάθηση των μεθόδων, που θα μπορείτε να εφαρμόζεται οι ίδιοι καθημερινά.

Ακόμη και μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα, όταν υιοθετούνται και εφαρμόζονται με συνέπεια, βοηθούν στην επίλυση μεγάλων θεμάτων. Βασική αρχή στις αλλαγές – που μπορεί να δείχνουν “μικρές”, αλλά έχουν μεγάλο αποτύπωμα μέσα στο χρόνο – είναι να γίνονται με βάση τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου. Μόνον έτσι μπορούν να ενσωματωθούν στην καθημερινότητά του, ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Στις αλλαγές αυτές μπορώ να σας οδηγήσω με θεραπευτική ασφάλεια, εμπειρική βεβαιότητα και επιστημονική ανάλυση. Η προσωπική αυτή υπηρεσία παρέχεται διαδικτυακά, με την μορφή εξατομικευμένης διδασκαλίας, μέσω της πλατφόρμας zoom. Η υπηρεσία είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε να βοηθηθούν άνθρωποι που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές ή όσοι θέλουν να αποφύγουν τη μετάβαση στο κέντρο της πόλης.

 

       Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 211-1832-736

 

Γκατζούνης Θεόδωρος, Φυσίατρος, με μετεκπαίδευση στον Βελονισμό, Ωτοβελονισμό, Acupressure, με Μεταπτυχιακό – Master στην Θεραπευτική Άσκηση,

Καθηγητής Σεμιναρίων Acupressure, Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας – Ωτοβελονισμού, Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας, Πρώτων Βοηθειών, σε Δευτεροβάθμια, Τριτοβάθμια ιδρύματα και σε Ιδιαίτερα μαθήματα.