Αγαπημένοι φίλοι και φίλες με χαρά σας ανακοινώνουμε την ύλη, τη δομή και την ημερομηνία διεξαγωγής για την 4η Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Acupressure, Θεραπευτική Μάλαξη και Guasha που θα διεξαχθεί στις 01-02/10/2022.

Πρακτική Σεμιναρίου Acupressure διδάσκει ο Γκατζούνης Θεόδωρος

Στην αυτοτελή ενότητα θα αναλυθεί η αντιμετώπιση για:

 Ινομυαλγία,

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης,

Χρόνιοι πόνοι, ραχιαλγία,

Άσθμα,

Αγχώδεις διαταραχές,

Μελαγχολία – Καταθλιπτικές διαταραχές,

Σημείο Acuoressure στο χέρι, που βοηθά στην αντιμετώπιση του Άγχους, το οποίο θα διδαχθεί στην Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Acupressure, Θεραπευτική Μάλαξη και Guasha

Δυσκοιλιότητα,

Ναυτία,

Στομαχικές διαταραχές,

Γαστρεντερικές διαταραχές,

Δυσμηνόρροια.

Θα διδαχθεί επίσης και ειδική τεχνική συνδυασμού Gua Sha – Acupressure Μάλαξης, για αντιμετώπιση Χρόνιου πόνου κορμού – πλάτης.

Μέθοδος Gua Sha σώματος, που θα διδαχθεί στην Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Acupressure, Θεραπευτική Μάλαξη και Guasha

 

Στην Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Acupressure, Θεραπευτική Μάλαξη και Guasha, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην Πρακτική εξάσκηση με έμφαση στην επίδειξη και εφαρμογή των βασικών αρχών της τεχνικής από όλους τους συμμετέχοντες. Στόχος μας είναι να μπορεί ο κάθε διδασκόμενος να εφαρμόσει την διδακτέα ύλη από την πρώτη κιόλα ημέρα!

Η νέα μας υπηρεσία στην διδασκαλία των σεμιναρίων είναι ότι βρίσκονται πλέον διαθέσιμα και σε διαδικτυακή μορφή και έτσι μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όποια στιγμή επιλέξετε, από όποιο μέρος της Ελλάδας και του κόσμου βρίσκεστε.

Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις προεγγραφών 30% επί της αρχικής τιμής, που ισχύουν έως και τις 26/09/2022 συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

 

Φόρμα δήλωσης Ενδιαφέροντος

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου αναγνώστη – συμμετέχοντα καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει  ο Θεόδωρος Γκατζούνης ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.” Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

  Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

   

  Για κάθε πληροφορία και απορία σας, μπορείτε να μας βρείτε στο 211-1832-736, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

  tgseminars@gmail.com 

  Διδάσκει ο:

  Θεόδωρος Γκατζούνης

  Διοργάνωση από:

  logo tgseminars