Αγαπημένοι φίλες και φίλοι,  σας προσκαλούμε με χαρά στην Δωρεάν διαδικτυακή διάλεξη που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 20/11/2023, στις 19:30, μέσω Zoom,  στα πλαίσια του σεμιναρίου της Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική προσέγγιση, με θέμα: Οσφυαλγία – Ισχιαλγία- Ολιστική αντιμετώπιση.

 

Στην ομιλία θα αναλύσουμε:

Τα συμπτώματα της Οσφυαλγίας και της Ισχιαλγίας,Εικόνα της σπονδυλικής στήλης που χρησιμοποιείται στην Δωρεάν διαδικτυακή διάλεξη με θέμα: Οσφυαλγία Ισχιαλγία Ολιστική αντιμετώπιση

τα αίτια,

την αντιμετώπισή τους με

φυσικά μέσα,

με ιχνοστοιχεία και βότανα,

τις θέσεις και στάσεις που χρειάζεται να αποφεύγουμε, καθώς και

ειδικές ασκήσεις τόσο για την ανακούφιση από τον πόνο, όσο και για την πρόληψη αυτών των καταστάσεων.

Η ομιλία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 20/11/2023, μέσω Zoom, στις 19:30, είναι ελεύθερη για όλους και δωρεάν !

 

Για να την παρακολουθήσετε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο, το μαιλ σας, ένα τηλέφωνο και την λέξη”ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ” στην παρακάτω φόρμα:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: Σε όσους εγγραφούν θα αποσταλεί και σύνδεσμος με την Μαγνητοσκοπημένη Ομιλία στο μαιλ που θα έχουν δηλώσει.

Φόρμα δήλωσης Ενδιαφέροντος για να παρακολουθήσετε Δωρεάν την διαδικτυακή διάλεξη που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 20/11/2023, στις 19:30, μέσω Zoom,  στα πλαίσια του σεμιναρίου της Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική προσέγγιση, με θέμα: Οσφυαλγία – Ισχιαλγία- Ολιστική αντιμετώπιση.

Παρακαλούμε στην φόρμα να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και να γράψετε στο πεδίο “Περιοχή” την λέξη:

«ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ»

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου αναγνώστη-συμμετέχοντα. Καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει ο Θεόδωρος Γκατζούνης ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.” Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

  Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε για την ειδική Προσφορά για το σεμινάριο Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική προσέγγιση, με έκπτωση 200 ευρώ (40%) , στα πλαίσια της Cyber Monday  24-27/11/2023. Το διαδικτυακό μας σεμινάριο, από 600 ευρώ, θα κοστίζει για εκείνο το διάστημα 399 ευρώ.

   

  Για την Ειδική προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 211-1832-736 ή στο mail μας: tgseminars@gmail.com , στέλνοντας μαιλ με την ένδειξη:  “Διαδικτυακό Σεμινάριο Ανατομίας – Cyber Monday”

   

  Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο Ανατομίας, Φυσιολογίας, Παθολογίας με ολιστική προσέγγιση και για να επωφεληθείτε από τις προσφορές των προεγγραφών  και τις προσφορές για παλιούς μαθητές μας, φοιτητές και ανέργους, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

  Συμμετοχή στο Διαδικτυακό σεμινάριο: “Ανατομία, Φυσιολογία, Παθολογία με ολιστική Προσέγγιση”

  Επίσης στο τηλέφωνο 211-1832-736 και το mail μας: tgseminars@gmail.com , μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις και κάθε απορία σας και να αφήσετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

  Σας περιμένουμε με χαρά!

  Διδάσκων: Γκατζούνης Θεόδωρος, Φυσίατρος

  Διοργάνωση από: