ΔΙδασκαλία σεμιναρίου Acupressure 4η Αυτοτελής Ενότητα, θεωρίαΑγαπημένοι μας φίλες και φίλοι, στις 11-12/05/2019 είχαμε την ολοκλήρωση του Πρώτου Ακαδημαϊκού κύκλου διδασκαλίας του σεμιναρίου Acupressure σε συνδυασμό με Gua Sha, Θεραπευτική Μάλαξη και Αρωματοθεραπεία.

Ήταν μια εποικοδομητική, ωφέλιμη και κυριολεκτικά συναρπαστική Ακαδημαϊκή χρονιά! Για την εξαιρετικά επιτυχή διεξαγωγή της 4ης Αυτοτελούς ενότητας του σεμιναρίου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που συμμετείχαν στο σεμινάριο.

Όλοι οι διδασκόμενοι συνέβαλλαν στην επιτυχία μέσω της ενεργούς συμμετοχής, των ερωτήσεων τόσο στην θεωρητική όσο και στην πρακτική διδασκαλία. Καθώς και δια μέσου της ομαδικότητας που όλοι επέδειξαν!

Θα θέλαμε με αυτή την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας. Κι εγώ και η Κατερίνα Παπακωνσταντίνου, νιώθουμε απέραντη ευτυχία και ικανοποίηση, που βλέπουμε να ανθίζει και να βγάζει βαθιές ρίζες, εκείνο που ξεκίνησε σαν κοινό μας όνειρο:

Την σύνθεση και την ταυτόχρονη διδασκαλία των Μεθόδων του Acupressure, της Θεραπευτικής Μάλαξης και της Αρωματοθεραπείας!

Καθώς είναι κάτι το Πρωτοποριακό τόσο στην Ελλάδα όσο και Παγκόσμια! Κόντρα μάλιστα στις «δυσκολίες των καιρών».

Κι έτσι αποδείξαμε και στους εαυτούς μας και σε όλες και όλους όσους παρακολουθούν και μοιράζονται την πορεία μας, ότι τα όνειρα μπορούν να γειωθούν και να γίνουν πραγματικότητα.

Με εκτίμηση, ευγενή συνεργασία, διάθεση προσφοράς και πάνω απ’ όλα Αγάπη!

Από καρδιάς ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που μας στηρίζετε και από το διαδίκτυο. Για την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την συμμετοχή σας!

 

Θεόδωρος Γκατζούνης, Διδασκαλία Acupressure 4η Αυτοτελής ΕνότηταΕίμαστε σίγουροι ότι όσοι συμμετείχαν στο σεμινάριο, έχουν ήδη διαπιστώσει ότι έκαναν μια επιλογή, που αλλάζει τη ζωή τους προς το καλύτερο! Όπως άλλαξαν και οι δικές μας με τη σύνθεση και τη διδασκαλία αυτών των τόσο ουσιαστικών και αποτελεσματικών μεθόδων!

Καθώς διαπιστώνουν ότι πλέον μπορούν να εφαρμόζουν τις τεχνικές και να προσφέρουν άμεση ανακούφιση, με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Και το κυριότερο τις έχουν κυριολεκτικά στα χέρια τους και μπορούν να τις εφαρμόσουν,

Πάντα και Παντού!

Σας περιμένουμε με χαρά, στον Νέο Ακαδημαϊκό κύκλο του σεμιναρίου Acupressure, Θεραπευτικής Μάλαξης και Αρωματοθεραπείας , στις 12-13 Οκτωβρίου 2019!

Για Περισσότερες πληροφορίες για το νέο κύκλο του σεμιναρίου και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ενοτήτων, μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ!

Μπορείτε να τώρα να έχετε άμεση πρόσβαση στα άρθρα, τα βίντεο και το ιδιαίτερο υλικό που στέλνουμε στα μέλη μας! Και επίσης στις πληροφορίες για τα νέα μας σεμινάρια, καθώς και τις εκπτώσεις που προσφέρουμε για τις προεγγραφές!

Αρκεί να γραφτείτε στο Newsletter μας, πατώντας εδώ!

Με εκτίμηση, Σεβασμό και Αγάπη,

Οι Διδάσκοντες

Γκατζούνης Θεόδωρος, Παπακωνσταντίνου Αικατερίνη

 

Σεμινάριο Acupressure ολοκλήρωση Πρώτου Ακαδημαΐκού Κύκλου, Γκατζούνης Θεόδωρος, Παπακωνσταντίνου Αικατερίνη