Θεόδωρος Γκατζούνης καθώς διδάσκει σε διαδικτυακά σεμινάριαΑγαπημένοι φίλες και φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνουμε την ύλη και τη δομή για τα νέα μας διαδικτυακά σεμινάρια.

Συνεχίζουμε παράλληλα κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 τα αυτοτελή σεμινάρια της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής θεραπείας, δια ζώσης – με φυσική παρουσία. Μπορείτε να δείτε την ύλη και τις ημερομηνίες πατώντας στον σύνδεσμο.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα και για ιδιαίτερα μαθήματα για κάθε αυτοτελή ενότητα (τόσο και για εκείνες που έχουν ήδη διδαχθεί), με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.  Αυτό ισχύει τόσο για τα μαθήματα της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας – Ωτικού Acupressure, όσο και για τα μαθήματα Acupressure, θεραπευτικής μάλαξης και Gua Sha.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε και την λειτουργία της Νέας μας Ιστοσελίδας όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα Διαδικτυακά μας σεμινάρια: https://tgseminars.thinkific.com/ . Στη σελίδα μας θα βρείτε το Διαδικτυακό μας σεμινάριο για τις Κρίσεις Πανικού.

Επίσης θα βρείτε δύο Δωρεάν Οδηγούς για την Ημικρανάι – Πονοκεφάλους και για την Αυπνία, με πλούσιο υλικό τόσο σε  βίντεο, όσο και σε γραπτό με μορφή PDF το οποίο μπορείτε και να καταβάσετε.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια  καλύπτουν μια ποικίλη θεματολογία και συγκεκριμένα:

Μονοθεματικά διαδικτυακά Σεμινάρια.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι να καλύπτουν με σαφήνεια και ολιστικά για παθήσεις που παρουσιάζουν μεγάλη συχνότητα στο γενικό πληθυσμό. Αφορούν θέματα τόσο σωματικά – μυοσκελετικά, όσο και ψυχοσωματικά.

Θα υπάρχουν κατά βάση δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο θα παρουσιάζονται με τρόπο κατανοητό για το ευρύ κοινό, ώστε να μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα από τους συμμετέχοντες. Φυσικά θα περιέχουν χρήσιμες και βασικές γνώσεις και για θεραπευτές – επαγγελματίες υγείας.

Σε δεύτερο επίπεδο, θα ακολουθεί και ένα περισσότερο εξειδικευμένο σεμινάριο. Σε αυτό θα υπάρχουν και εκείνα τα επιστημονικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για επαγγελματίες που θα θελήσουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με την εφαρμογή νέων θεραπευτικών μεθόδων.

Τα σεμινάρια αυτά θα διεξάγονται μέσω ειδικών μαγνητοσκοπημένων διδασκαλιών, που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο χώρο σας τις μέρες και ώρες επιλογής σας. Ενδεικτικά οι πρώτες ενότητες θα αναλύσουν την αντιμετώπιση για:

Αυτοβοήθεια σε Κρίσεις Πανικού (έναρξη στις 29-07-2020) διατίθεται στην σελίδα των σεμιναρίων μας: https://tgseminars.thinkific.com/

Μέθοδοι για να αντιμετωπίσετε την Αυπνία και να απολεύσετε έναν γαλήνιο ύπνο.

Πώς θα φαίνεστε 3 χρόνια νεότεροι με τις μεθόδους του GuaSha και Acupressure με πέντε λεπτά την ημέρα!

Θεραπεία Μετατραυματικού στρες- Θεραπεία τραύματος.

Ειδικές Τεχνικές Μάλαξης Αυτιού για Ηρεμία, χαλάρωση, ΔΕΠΥ σε παιδιά, εξισορρόπηση Αυτόνομου νευρικού, άμεση αντιμετώπιση πόνου σε επείγουσες καταστάσεις, βελτίωση επίδοσης,

Μέθοδοι για την τόνωση του Ανοσοποιητικού

Ιγμορίτιδα

Ψυχο-συναισθηματική Απελευθέρωση

 

Η ύλη και οι ημερομηνίες των διαδικτυακών σεμιναρίων θα ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα.

 

Για την ύλη, τις μεθόδους αντιμετώπισης και την παρακολούθηση του σεμιναρίου για τις Κρίσεις πανικού, μπορείτε να πατήσετε στον σύνδεσμο.

 

Εκπαιδευτικά σεμινάρια ειδικής θεματολογίας τα οποία θα απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες Θεραπευτές, όσο και σε άτομα από το ευρύ κοινό που θα θελήσουν να αποκτήσουν γνώσεις πάνω σε αυτά τα θέματα:

Ολιστική Ανατομία,

Φυσιολογία και

Παθολογία.

 

Τα μαθήματα στα διαδικτυακά σεμινάρια θα γίνονται με την εξής δομή:

Μέσω μαγνητοσκοπημένων διδασκαλιών, που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο χώρο σας τις μέρες και ώρες επιλογής σας.

Επίσης θα αποστέλλονται σημειώσεις, ώστε να μελετήσετε και να κατανοήσετε πλήρως όλες τις γνώσεις του σεμιναρίου.

Τέλος για όποια/ον συμμετέχοντα επιθυμεί να λάβει βεβαίωση παρακολούθησης, θα αποστέλλονται ερωτήσεις, κατόπιν αιτήματός του, όπου μετά από την επιτυχή τους απάντηση θα μπορεί να λάβει την βεβαίωση του.

Η τιμή για κάθε σεμινάριο, εξαρτάται από τις διδακτικές ώρες του σεμιναρίου και το κοινό στο οποίο θα απευθύνεται.

 

Ειδικά διαδικτυακά σεμινάρια:

 

Σεμινάρια  Acupressure και της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής θεραπείας, θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται και διαδικτυακά.

Η ύλη των επόμενων ενοτήτων θα είναι:

Πέμπτη Αυτοτελής Ενότητα: Αυτοάνοσα Νοσήματα – Νευρολογικά σύνδρομα: 17-18/10/2020

Έκτη Αυτοτελής Ενότητα: Διαταραχές Διατροφής, Διακοπή Αλκοόλ – Καπνίσματος: 12-13/12/2020

Έβδομη Αυτοτελής Ενότητα: Εμμηνόπαυση – εξάψεις, Υπέρταση, Διαβήτης, Αύξηση γονιμότητα, Ουρολογικά προβλήματα: 27-28/2/2021

Για την έγκαιρη εγγραφή σας ώστε να επωφεληθείτε από τις προσφορές των προεγγραφών μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ!

Ο σκοπός μας είναι η καλύτερη πρόσβαση και η δυνατότητα παρακολούθησης τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Η δομή θα είναι ανάλογη με την προαναφερθείσα, με τις εξής προσθήκες:

Θα υπάρχει ειδική ζωντανή μετάδοση για την παρουσίαση της πρακτικής στις μεθόδους της κάθε ενότητα στα διαδικτυακά σεμινάρια.

Θα γίνονται και συναντήσεις δια ζώσης σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για την πρακτική άσκηση σε πραγματικό χρόνο και την εμπέδωση της διδασκαλίας.

Οι τελικές εξετάσεις για την λήψη του πιστοποιητικού παρακολούθησης θα περιλαμβάνουν προφορικές, γραπτές και πρακτικές εξετάσεις στο τέλος του κάθε κύκλου.

 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη,την συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας.

 

Σας περιμένουμε με χαρά σε αυτόν το δρόμο διδασκαλίας των σεμιναρίων, που θα εμπλουτίσουν ουσιαστικά την καριέρα και τη ζωή σας!

 Για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε απορία σας είμαστε στη διάθεσή σας: Στα τηλέφωνα 2111832736, στην σελίδα μας στο facebook, στο tgseminars@gmail.com και στο https://tgseminars.thinkific.com/

logo tgseminars