Αγαπημένοι φίλες και φίλοι με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από τις 29-07-2020 είναι στη διάθεσή σας το διαδικτυακό μας σεμινάριο με θέμα «Αυτοβοήθεια σε κρίσεις Πανικού», στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για την ύλη και την πολύ απλή Διαδικασία παρακολούθησης του σεμιναρίου, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση!

Η Κρίση Πανικού ορίζεται ως ένα ξαφνικό επεισόδιο έντονου φόβου που προκαλεί σοβαρές σωματικές και ψυχολογικές αντιδράσεις, χωρίς να υπάρχει πραγματικός κίνδυνος στο φυσικό επίπεδο ή εμφανής σωματική αιτία. Ο πάσχοντας μπορεί να παρουσιάζει εφιδρώσεις, γαστρεντερικά και καρδιακά συμπτώματα, ταχυκαρδίες και δυσκολία στην αναπνοή.

Οι κρίσεις πανικού, λόγω και της αβεβαιότητας που επικρατεί στις μέρες μας σε όλα τα επίπεδα, έχουν φτάσει να γίνουν μιας μορφής «επιδημία».

Υπολογίζεται ότι περίπου το 4% του πληθυσμού υποφέρει από σοβαρές και συχνές κρίσεις πανικού.

Στη Φυσιατρική η αντιμετώπιση του στρες, του άγχους και γενικότερα η ψυχολογική υποστήριξη των θεραπευόμενων είναι βασικό στοιχείο για την Αποκατάσταση και γι’ αυτό δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα.

Η αντιμετώπιση τους μπορεί να διευκολυνθεί σε επίπεδο αυτοβοήθειας μέσω μεθόδων που επιδρούν στο Αυτόνομο Νευρικό Σύστημα.

Αυτό είναι και ο στόχος του διαδικτυακού σεμιναρίου. Η ύλη του περιλαμβάνει τις μεθόδους και τεχνικές εκείνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτοβοήθεια, για να δώσουν ανακούφιση σε άτομα που υποφέρουν από διεγνωσμένες κρίσεις πανικού. Η διαδικασία παρακολούθησης του σεμιναρίου για την Αυτοβοήθεια στις Κρίσεις Πανικού, είναι απλούστατη. Στη νέα μας σελίδα μπορείτε να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, από όπου και αν είστε.

Ύλη και διαδικασία παρακολούθησης του σεμιναρίου “Αυτοβοήθεια στις Κρίσεις Πανικού” :

Στο διαδικτυακό σεμινάριο θα αναφερθούμε σε μεθόδους και τεχνικές που με απλότητα, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ευκολία στην εφαρμογή, μπορούν να βοηθήσουν στην άμεση αντιμετώπιση σε κρίσεις πανικού:

Αναπνοή – Ειδική μέθοδος για την ενεργοποίηση του παρασυμπαθητικού.

Acupressure – Δακτυλοπίεση σε ειδικά σημεία του σώματος. Έτσι επιτυγχάνεται η εξισορρόπηση του Αυτόνομου νευρικού συστήματος και την ανακούφιση από την κρίση πανικού.

Ωτική νευροαντανακλαστική θεραπεία -ωτοθεραπεία- Ωτικό Acupressure (επηρεάζει όλο τον οργανισμό μέσω του ωτικού πτερυγίου).

Κόστος Σεμιναρίου:

Η τιμή του Διαδικτυακού σεμιναρίου για “Αυτοβοήθεια σε κρίσεις Πανικού” είναι 39,00 Ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνετε το ΦΠΑ και τα Τραπεζικά έξοδα.

Διαδικασία παρακολούθησης του σεμιναρίου “Αυτοβοήθεια στις Κρίσεις Πανικού”- Χρειάζεται να κάνετε τα εξής απλά βήματα:

1. Μπαίνετε στην Νέα σελίδα των Διαδικτυακών μας Σεμιναρίων, όπου είναι αναρτημένο το σεμινάριο πατώντας τον σύνδεσμο: https://tgseminars.thinkific.com/

2. Θα σας ζητηθεί να κάνετε αρχικά εγγραφή, βάζοντας μαιλ, όνομα και ένα password της επιλογής σας για την σελίδα και μετά έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό. 

2. Επιλέγετε το εικονίδιο που αντιστοιχεί στο σεμινάριο. Η τιμή που βλέπετε είναι σε USD (δολάρια Αμερικής) και γι αυτό γράφει 46 $. Σε ευρώ η τιμή είναι 39 Ε. 

Εικόνα που δείχνει μια κοπέλα να είναι σκεφτική και αγχωμένη μια κυριάρχη κατάσταση που αναλύεται στο διαδικτυακό σεμινάριο για κρίσεις πανικού, επίσης δείχνει τρόπους πληρωμής στην διαδικασία παρακολούθησης του σεμιναρίου

4. Για να αποκτήσετε το σεμινάριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την πιστωτική σας κάρτα ή Paypal, στο ασφαλές περιβάλλον που υποστηρίζει την πλειονότητα των πιστωτικών καρτών.

5. Αν επιθυμείτε να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης: Θα αποστέλλονται ερωτήσεις, κατόπιν αιτήματός σας (στο mail μας),  όπου μετά από την επιτυχή τους απάντηση θα μπορείτε να λάβετε την βεβαίωση σας.

 

Τα μάθημα στο διαδικτυακό σεμινάριο  έχει την εξής δομή:

Μαγνητοσκοπημένη διδασκαλία σε μορφή βίντεο. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο τις μέρες και ώρες επιλογής σας. Από όπου και αν βρίσκεστε.

Με την εγγραφή σας θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στις σημειώσεις του σεμιναρίου. Θα μπορείτε έτσι να μελετήσετε και να κατανοήσετε πλήρως όλες τις γνώσεις του σεμιναρίου.

Τέλος για όποια/ον συμμετέχοντα επιθυμεί να λάβει βεβαίωση παρακολούθησης, θα αποστέλλονται ερωτήσεις, κατόπιν αιτήματός,  όπου μετά από την επιτυχή τους απάντηση θα μπορεί να λάβει την βεβαίωση. Θα βεβαιώνονται 2 (δύο) διδακτικές ώρες.

Σημαντική Δήλωση:

Οι μέθοδοι που αναφέρονται είναι χωρίς να υποκαθιστούν την φαρμακευτική ή άλλη ιατρική αγωγή.

Οι πληροφορίες που θα δοθούν στο Διαδικτυακό Σεμιναρίου για την αυτοβοήθεια σε κρίσεις πανικού, έχουν ως  σκοπό την πληροφόρηση των συμμετεχόντων.

Είναι απαραίτητο να συνεχίσετε την φαρμακευτική αγωγή που τυχών λαμβάνετε καθώς και τις συνεδρίες που μπορεί να κάνετε με τον ψυχολόγο και τον Ιατρό που σας παρακολουθεί.

Σε περιπτώσεις που ένα άτομο πάσχει από μια σοβαρή διαταραχή άγχους και επαναλαμβανόμενων κρίσεων πανικού με συμπτώματα που επιμένουν, ή είναι πρωτοεμφανιζόμενα, είναι απαραίτητο να ζητήσει βοήθεια από ειδικό Ιατρό (Νευρολόγο, Ψυχίατρο – Ψυχαναλυτή και Ψυχολόγο).

Ευχαριστούμε και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία για την διαδικασία παρακολούθησης για το Σεμινάριο “Αυτοβοήθεια στις Κρίσεις Πανικού” και για όποια άλλη απορία σας, στο 211-1832-736 και στα:

tgseminars@gmail.com

https://tgseminars.thinkific.com/