Αγαπημένοι φίλοι και φίλες με χαρά σας ανακοινώνουμε την ύλη, τη δομή και την ημερομηνία διεξαγωγής για την 5η Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία. Η ενότητα θα έχει θέμα: Διαταραχές Διατροφής, Βελτίωση μεταβολισμού – Αδυνάτισμα, Νευρική ανορεξία, Διακοπή Αλκοόλ – Καπνίσματος. Υπάρχει δυνατότητα και διαδικτυακής παρακολούθησης.

Η Ωτική Νευροαντανακλαστική Μέθοδος, ανιχνεύει και αντιμετωπίζει παθήσεις όλου του οργανισμού, μέσω της ενεργοποίησης ειδικών σημείων που βρίσκονται στην περιοχή του αυτιού. Αυτό γίνεται μέσω της διέγερσης των νεύρων που βρίσκονται στο αυτί και ενεργοποιούν περιοχές του εγκεφάλου και του αυτόνομου νευρικού συστήματος.

Έτσι μπορεί να επιτευχθεί παυσίπονη, αντιφλεγμονώδη, μυοχαλαρωτική, αγχολυτική δράση, βελτίωση στη διάθεση, την λειτουργία του ανοσοποιητικού και ποικίλες δράσεις σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Ύλη: Στην 5η Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία θα διδαχθούν:

Ανατομία – Ηλεκτρική ανίχνευση των σημείων της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας που θα διδαχθούν. Βασικές αρχές ηλεκτροθεραπείας.

 1. Μέθοδοι αδυνατίσματος – Βελτίωση μεταβολισμού
 2. Τσιμπολόγημα – Υπερφαγία, Βουλιμία – Βουλιμία για γλυκά
 3. Νευρική Ανορεξία,
 4. Στομαχικές και γαστρεντερικές διαταραχές (γαστρίτιδα, οισοφαγική παλινδρόμηση, δυσκοιλιότητα) που σχετίζονται με διαταραχές διατροφής – αντιμετώπιση,
 5. Διακοπή αλκοόλ,
 6. Διακοπή καπνίσματος,
 7. Εθισμός σε ουσίες – Αντιμετώπιση.

Βελόνες σε πρόπλασμα του αυτιού με σημεία που θα διδαχθούν στην Πέμπτη Αυτοτελή Ενότητα - Σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός - Ωτοθεραπεία

Στην 5η Αυτοτελή ενότητα στο σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην Πρακτική εξάσκηση. Επίσης στην επίδειξη και εφαρμογή των βασικών αρχών της τεχνικής σε όλους τους συμμετέχοντες. Στόχος μας είναι να μπορεί ο κάθε διδασκόμενος να εφαρμόσει την διδακτέα ύλη από την πρώτη κιόλα ημέρα!

Η νέα μας υπηρεσία στην διδασκαλία των σεμιναρίων είναι ότι βρίσκονται πλέον διαθέσιμα και σε διαδικτυακή μορφή και έτσι μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όποια στιγμή επιλέξετε, από όποιο μέρος της Ελλάδας και του κόσμου βρίσκεστε.

Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις προεγγραφών 30% επί της αρχικής τιμής, με ένα τηλέφωνο στο 21-18-32-736 ή με μήνυμα στο mail: tgseminars@gmail.com

 

Περισσότερες πληροφορίες για την 5η Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία:

Στα σεμινάρια συνδυάζονται αρμονικά και αποτελεσματικά, στοιχεία από τις διάφορες τεχνικές ενεργοποίησης του ωτικού πτερυγίου, όπως:

το Ωτικό Acupressure (Auricular Acupressure),

τον Ωτοβελονισμό καθώς τα σημεία που χρησιμοποιούνται είναι κοινά,

την Ωτοθεραπεία με τη χρήση φυσικών μέσων,

την θεραπεία με ειδικά μηχανήματα (με μηχανήματα ηλεκτροδιέγερσης– ωτικά ΤΕΝS, Laser κ.α.).

Όταν ακούμε τον όρο «βελονισμός», συνήθως το μυαλό μας πάει στην μέθοδο του σωματικού βελονισμού που εφαρμόζεται στην Ανατολή και στην Κίνα. Εδώ χρειάζεται να αναφέρουμε ότι στο σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η μέθοδος που εφαρμόζεται μέσω του ωτικού πτερυγίου, είναι μια καθαρά Ευρωπαϊκή και μάλιστα Μεσογειακή μέθοδος θεραπείας. Μάλιστα οι πρώτες αναφορές προέρχονται από την αρχαία Αίγυπτο, το 1550 π.Χ. στο πάπυρο του Erebs και στην Αρχαία Ελλάδα, από τον Ιπποκράτη το 500 π.Χ.

Η Ωτική Νευροαντανακλαστική Θεραπεία, είναι μια μέθοδος που πορεύεται προς το μέλλον, στηριζόμενη στέρεα στις γνώσεις και την εμπειρία χιλιετιών.

Αντιμετωπίζει με εξαιρετική επιτυχία καταστάσεις και σωματικά σύνδρομα οξέως και χρόνιου πόνου μυοσκελετικά και νευρολογικά σύνδρομα και αγχώδεις – καταθλιπτικές συνδρομές και φοβίες. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματική επίσης σε καταστάσεις όπως σπλαχνικοί πόνοι, βουλιμία – παχυσαρκία, εξαρτήσεις, μέσω του ερεθισμού συγκεκριμένων σημείων του αυτιού.

Πλεονεκτήματα της διδασκαλίας στο σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία –Ωτοβελονισμός:

Μέσω της εικοσαετούς επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας του εισηγητή, τόσο σε θεραπευτικό όσο και σε διδακτικό επίπεδο, χρησιμοποιούνται στοιχεία από τις Δυτικές θεραπευτικές προσεγγίσεις (Γαλλική, Ιταλική, Γερμανική σχολή), την Αμερικανική και τις Ανατολικές.

Χρησιμοποιούνται τα σημεία του ωτικού πτερυγίου και οι θεραπευτικές τεχνικές εκείνες που μέσω επιστημονικών και κλινικών ερευνών έχουν αποδειχθεί ότι είναι:

εύχρηστα,

επιστημονικά τεκμηριωμένα,

ασφαλή και

τα πλέον αποτελεσματικά.

Σημεία στο ωτικό πτερύγιο που θα διδαχθούν στην 5η Αυτοτελή Ενότητα Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία –Ωτοβελονισμός

Οι πρωτοποριακές καινοτομίες στην διδασκαλία και πρακτική, έχουν σαν σκοπό την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα της θεραπείας και την μεγιστοποίηση της κατανόησης των διδασκόμενων. Έτσι να μπορούν να εφαρμόζουν την τεχνική από την πρώτη κιόλας ημέρα.

 

Δομή της 5ης Αυτοτελούς Ενότητας Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία –Ωτοβελονισμός

Η διδασκαλία βασίζεται στα πλέον σύγχρονα εκπαιδευτικά συμπεράσματα, με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζει την θεωρία με την πρακτική εξάσκηση. Χρησιμοποιούνται τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα καθώς και ειδική δεύτερη κάμερα για την επίδειξη των ωτικών σημείων κατά την πρακτική στο πρόπλασμα. Στην διαδικτυακή μορφή το σεμινάριο έχει ειδικό μοντάζ ώστε να είναι ενδιαφέρον και κατανοητό, όπως και στην δια ζώσης μορφή του.

Σαν αποτέλεσμα θα μπορεί ο κάθε διδασκόμενος να εφαρμόσει την διδακτέα ύλη από την πρώτη κιόλας ημέρα! Αυτό είναι κάτι το οποίο βεβαιώνουν όλοι οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων.

Η κάθε Αυτοτελής ενότητα έχει διάρκεια 16 διδακτικών ωρών.

Καθώς το σεμινάριο αποτελείται από αυτοτελείς ενότητες, είναι σχεδιασμένο για να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει την/τις ενότητες του ειδικού του ενδιαφέροντος και να λάβει βεβαίωση συμμετοχής 16 ωρών. Μπορεί να παρακολουθήσει λοιπόν την ενότητα αυτή, για το αδυνάτισμα, διακοπή καπνίσματος και εθισμούς, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχει παρακολουθήσει τις προηγούμενες.

Νέα Υπηρεσία: Οι 4 πρώτες Αυτοτελείς ενότητες είναι διαθέσιμες και διαδικτυακά!

Σε ποιους απευθύνεται:

Η διδασκαλία της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας στα σεμινάρια είναι δομημένη με σκοπό να διδάξει την μέθοδο με απλότητα, σαφήνεια και αποτελεσματικότητα.

Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που διδάσκει με πολύ πρακτική εξάσκηση, μέσω της εμπειρίας και θεωρητικής ανάλυσης του κάθε θέματος και με πρακτικά παραδείγματα.

Απευθύνεται σε:

 • Ιατρούς,
 • Φυσικοθεραπευτές,
 • Ψυχολόγους
 • Ειδικούς στη Μάλαξη,
 • Ρεφλεξολόγους,
 • Γυμναστές,
 • Επαγγελματίες Υγείας,

Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη μέθοδος για κάθε επαγγελματία υγείας, για θεραπευτική χρήση στους ασθενείς τους, καθώς μπορεί να δώσει ασφαλή και αποτελεσματική λύση σε μια πληθώρα παθολογικών καταστάσεων.

Σημαντικό να τονίσουμε ότι συνδυάζεται με κάθε θεραπευτική τεχνική, και μπορεί να αυξήσει την δραστικότητα και αποτελεσματικότητά τους.

 

 Οφέλη από την παρακολούθηση της 5ης Αυτοτελούς Ενότητας Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία –Ωτοβελονισμός

Ανίχνευση σημείων στο αυτί με ηλεκτρική σησκευή, όπως θα διδαχθεί στην πέμπτη Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία

Με την ολοκλήρωση κάθε ενότητας του σεμιναρίου, οι διδασκόμενοι θα έχουν αποκτήσει μια μέθοδο για την αντιμετώπιση παθήσεων και καταστάσεων που αναλύονται.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, έχει δώσει έγκριση για πάνω από 150 Καταστάσεις στις οποίες μπορεί η μέθοδος να είναι αποτελεσματική.

Η μέθοδος της Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Θεραπείας, είναι ασφαλής, εύχρηστη και παρουσιάζει αποτελεσματικότητα άνω το 90% για την αντιμετώπιση χρόνιων, ακόμα και δυσίατων καταστάσεων.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πραγματικά μπορεί να ανακουφίσει και να δώσει τη λύση και σε καταστάσεις που αλλιώς θα χαρακτηρίζονταν ακόμα και άλυτες.

Αυτό την καθιστά ένα χρήσιμο και απαραίτητο μέσο που κάθε επαγγελματίας υγείας χρειάζεται να κατέχει για να εμπλουτίσει τις θεραπευτικές του δυνατότητες.

Διεξαγωγή της 5ης Αυτοτελούς Ενότητας Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοθεραπεία –Ωτοβελονισμός

Η 5η Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία είναι διαθέσιμη διαδικτυακά.

Η ενότητα έχει θέμα: Διαταραχές Διατροφής, Βελτίωση μεταβολισμού – Αδυνάτισμα, Νευρική ανορεξία, Διακοπή Αλκοόλ – Καπνίσματος:

Υπάρχει η δυνατότητα και διαδικτυακής παρακολούθησης!

Τα σεμινάρια διατίθενται πλέον και διαδικτυακά, σε ειδική πλατφόρμα, με την μορφή βιντεοσκοπημένων διαλέξεων υψηλής ποιότητας εικόνας και επεξεργασίας (μοντάζ), ώστε να τα παρακολουθείτε όποτε θέλετε κι από όπου κι αν βρίσκεστε!

 

Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις προεγγραφών 30% επί της αρχικής τιμής,

Η τιμή με την έκπτωση διαμορφώνεται στα 249 ευρώ για κάθε αυτοτελή ενότητα. Η τιμή χωρίς έκπτωση για μία μόνο ενότητα, είναι 349 ευρώ.

Η ίδια έκπτωση ισχύει και για παλαιότερους μαθητές μας, φοιτητές και ανέργους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε απευθείας από την ιστοσελίδα, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από ασφαλές περιβάλλον, ή

μέσω τραπεζικού λογαριασμού, που σας αποστέλλεται μετά από επικοινωνία μαζί μας.

Για την έκπτωση, χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας, στην φόρμα εγγραφής, στο τηλέφωνό μας, στο 21-18-32-736 ή με μήνυμα στο mail: tgseminars@gmail.com

Φόρμα δήλωσης Ενδιαφέροντος- 5η Αυτοτελή ενότητα για το σεμινάριο Ωτικής Νευροαντανακλαστικής Μεθόδου – Ωτοβελονισμός – Ωτοθεραπεία.

“Τα στοιχεία που δηλώνω στην παρακάτω εγγραφή επιθυμώ να χρησιμοποιούνται από δω και στο εξής, στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την καταχώρηση μου ως νέου αναγνώστη – συμμετέχοντα καθώς και για την αποστολή ενημερωτικών Newsletters για τα επικείμενα σεμινάρια που διοργανώνει  ο Θεόδωρος Γκατζούνης ή Συμμετέχει σε κάποια διοργάνωση.” Η έγκρισή σας θεωρείται απαραίτητη, με βάση τη νέα νομοθεσία για προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

  Είμαι τελειόφοιτος/η– απόφοιτος/η σχολών επαγγελμάτων υγείαςΕίμαι ΕπαγγελματίαςΕίμαι ΙδιώτηςΆλλο  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

   

   Για κάθε πληροφορία και απορία σας, μπορείτε να μας βρείτε στο 211-1832-736, καθώς και στο μαιλ μας:

  tgseminars@gmail.com 

  Διοργάνωση από:

  logo tgseminars