Γυναίκα σε αγχώδη κατάσταση που μπορεί να οδηγηθεί σε κρίσιες πανικού, τις οποίες θα διδαξουμε το πώς θα αντιμετωπιστούν στο διαδικτυακό σεμινάριο

Αγαπημένοι φίλες και φίλοι με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από τις 29-07-2020 είναι στη διάθεσή σας το διαδικτυακό μας σεμινάριο με θέμα «Αυτοβοήθεια σε κρίσεις Πανικού».

Γυναίκα που πιάνει το σκυμμένο κεφάλι της με τα χέρια της δείχνοντας να βρίσκεται σε κατάσταση άγχους που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κρίση πανικούΗ Κρίση Πανικού ορίζεται ως ένα ξαφνικό επεισόδιο έντονου φόβου που προκαλεί σοβαρές σωματικές και ψυχολογικές αντιδράσεις, χωρίς να υπάρχει πραγματικός κίνδυνος στο φυσικό επίπεδο ή εμφανής σωματική αιτία. Οι κρίσεις πανικού, λόγω και της αβεβαιότητας που επικρατεί στις μέρες μας σε όλα τα επίπεδα, έχουν φτάσει να γίνουν μιας μορφής «επιδημία». Είναι μια χρόνια κατάσταση, με εξάρσεις και υφέσεις.

Υπολογίζεται ότι περίπου το 4% του πληθυσμού υποφέρει από σοβαρές και συχνές κρίσεις πανικού. Μπορεί να εκδηλωθούν σε όλες τις ηλικίες, με μεγαλύτερη συχνότητα στις ηλικίες μεταξύ 20 – 40. Στις γυναίκες εμφανίζονται 2 έως 3 φορές συχνότερα, συγκριτικά με τους άντρες.

Στη Φυσιατρική η αντιμετώπιση του στρες, του άγχους και γενικότερα η ψυχολογική υποστήριξη των θεραπευόμενων είναι βασικό στοιχείο για την Αποκατάσταση και γι’ αυτό δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό τον τομέα.

Στο οξύ στάδιο η αντιμετώπιση τους είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη.

Είναι όμως σημαντικό να γνωρίζουμε ότι:

όπως οι σκέψεις και οι φόβοι επηρεάζουν το σώμα,

έτσι και οι μέθοδοι και οι τεχνικές που εφαρμόζονται στο σώμα,

επηρεάζουν, αλλάζουν και ηρεμούν τις σκέψεις.

Μέσω των αντανακλαστικών του Αυτόνομου Νευρικού Συστήματος.

Αυτό είναι και η βάση αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου. Η ύλη του περιλαμβάνει τις μεθόδους και τεχνικές εκείνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτοβοήθεια, για να δώσουν ανακούφιση σε άτομα που υποφέρουν από κρίσεις πανικού.

 

Ύλη Διαδικτυακού Σεμιναρίου για την αυτοβοήθεια σε κρίσεις πανικού:

Στο διαδικτυακό σεμινάριο θα αναφερθούμε σε μεθόδους και τεχνικές που με απλότητα, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ευκολία στην εφαρμογή, μπορούν να βοηθήσουν στην άμεση αντιμετώπιση σε κρίσεις πανικού:

Αναπνοή – Ειδική μέθοδος για την ενεργοποίηση του παρασυμπαθητικού.

Acupressure – Δακτυλοπίεση σε βελονιστικά σημεία για την εξισορρόπηση του Αυτόνομου νευρικού συστήματος και την ανακούφιση από την κρίση πανικού.

Ωτική νευροαντανακλαστική θεραπεία -ωτοθεραπεία- Ωτικό Acupressure (επηρεάζει όλο τον οργανισμό μέσω του ωτικού πτερυγίου), που μπορούν επίσης να συνδυαστούν με:

Διατροφή, Βοτανοθεραπεία, Αρωματοθεραπεία, Θεραπευτική Άσκηση και με άλλη θεραπευτική αγωγή.

 

Τα μάθημα στο διαδικτυακό σεμινάριο  έχει την εξής δομή:

Μαγνητοσκοπημένη διδασκαλία σε μορφή βίντεο, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο χώρο σας τις μέρες και ώρες επιλογής σας.

Επίσης θα αποστέλλονται σημειώσεις, ώστε να μελετήσετε και να κατανοήσετε πλήρως όλες τις γνώσεις του σεμιναρίου.

Τέλος για όποια/ον συμμετέχοντα επιθυμεί να λάβει βεβαίωση παρακολούθησης, θα αποστέλλονται ερωτήσεις, κατόπιν αιτήματός,  όπου μετά από την επιτυχή τους απάντηση θα μπορεί να λάβει την βεβαίωση. Θα βεβαιώνονται 2 (δύο) διδακτικές ώρες.

 

Διαδικασία εγγραφής και παρακολούθησης για το διαδικτυακό σεμινάριο.

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, χρειάζεται να κάνετε τα εξής απλά βήματα:

1. Μπαίνετε στην Νέα σελίδα των Διαδικτυακών μας Σεμιναρίων, όπου είναι αναρτημένο το σεμινάριο πατώντας τον σύνδεσμο: https://tgseminars.thinkific.com/

2. Θα σας ζητηθεί να κάνετε αρχικά εγγραφή, βάζοντας μαιλ, όνομα και ένα password της επιλογής σας για την σελίδα και μετά έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό. 

2. Επιλέγετε το εικονίδιο που αντιστοιχεί στο σεμινάριο. Η τιμή που βλέπετε είναι σε USD (δολάρια Αμερικής) και γι αυτό γράφει 46 $. Σε ευρώ η τιμή είναι 39 Ε. 

Εικόνα που δείχνει μια κοπέλα να είναι σκεφτική και αγχωμένη μια κυριάρχη κατάσταση που αναλύεται στο διαδικτυακό σεμινάριο για κρίσεις πανικού, επίσης δείχνει τρόπους πληρωμής για το σεμινάριο

4. Για να αποκτήσετε το σεμινάριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την πιστωτική σας κάρτα ή Paypal, στο ασφαλές περιβάλλον που υποστηρίζει την πλειονότητα των πιστωτικών καρτών.

5. Αν επιθυμείτε να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης: Θα αποστέλλονται ερωτήσεις, κατόπιν αιτήματός σας (στο mail μας),  όπου μετά από την επιτυχή τους απάντηση θα μπορείτε να λάβετε την βεβαίωση σας.

 

Τιμή Διαδικτυακού Σεμιναρίου

Η τιμή για το Διαδικτυακό σεμινάριο “Αυτοβοήθεια σε κρίσεις Πανικού” είναι 39 Ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνετε το ΦΠΑ και τα Τραπεζικά έξοδα.

 

Το Διαδικτυακό Σεμιναρίου για την αυτοβοήθεια σε κρίσεις πανικού Απευθύνεται σε:

Όλες και όλους όσους βιώνουν κρίσεις πανικού και θα ήθελαν να αποκτήσουν αποτελεσματικές μεθόδους και τεχνικές που με απλότητα, ασφάλεια και ευκολία στην εφαρμογή, μπορούν να βοηθήσουν στην άμεση αντιμετώπιση τους.

Επίσης σε όλους τους επαγγελματίες Υγείας που θέλουν να αποκτήσουν τη γνώση αυτών των ασφαλών και αποτελεσματικών μεθόδων και τεχνικών για να βοηθήσουν τους θεραπευόμενούς τους.

Σημαντική Δήλωση:

Οι πληροφορίες που θα δοθούν στο διαδικτυακό σεμιναρίο για την αυτοβοήθεια σε κρίσεις Πανικού, έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την πληροφόρηση των συμμετεχόντων.

Οι μέθοδοι που αναφέρονται είναι χωρίς να υποκαθιστούν την φαρμακευτική ή άλλη ιατρική αγωγή.

Είναι απαραίτητο να συνεχίσετε την φαρμακευτική αγωγή που τυχών λαμβάνετε καθώς και τις συνεδρίες που μπορεί να κάνετε με τον ψυχολόγο και τον Ιατρό (Νευρολόγο – Ψυχίατρο) που σας παρακολουθεί.

Σε περιπτώσεις που ένα άτομο πάσχει από μια σοβαρή διαταραχή άγχους και επαναλαμβανόμενων κρίσεων πανικού με συμπτώματα που επιμένουν, ή είναι πρωτοεμφανιζόμενα, είναι απαραίτητο να ζητήσει βοήθεια από ειδικό Ιατρό (Νευρολόγο, Ψυχίατρο – Ψυχαναλυτή και Ψυχολόγο).

*Επιστροφές χρημάτων για τα Διαδικτυακά σεμινάρια είναι μη αποδεκτές.

 

Πληροφορίες για τη διαδικασία παρακολούθησης του Διαδικτυακού σεμιναρίου “Αυτοβοήθεια σε κρίσεις Πανικού”, μπορείτε επίσης να μεταβείτε και στον παρακάτω σύνδεσμο: https://tgatzounis.com/diadikasia-parakolouthiseis-seminariou/

Στα τηλέφωνα 211-1832-736, στην σελίδα μας στο facebook και στο tgseminars@gmail.com, μπορείτε να επικοινωνήσετε για ότι χρειαστείτε.

Ημερομηνία διάθεσης:

Από  29-07-2020.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και σας καλωσορίζουμε στις νέες μας διαδικτυακές  επιμορφωτικές παροχές!

 

Με εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη,

Ο Διδάσκων Καθηγητής,

Γκατζούνης Θεόδωρος

Διοργάνωση από tgseminars

logo tgseminars